Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel opnieuw bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel opnieuw bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel opnieuw bekleden

De houten gevel van ongeveer 35m² met kunststof bekleden

Ik heb een gevel van hout en wil deze laten vervangen door een gevel van kunststof. Mijn huis is drie verdiepingen hoog. De oppervlakte is moeilijk in te schatten, maar ongeveer 35m². Dit dient nog wel opgemeten te worden. De muren zijn al geïsoleerd.

Gevel bekleden met kunststof

Onze achtergevel is nu bekleed met hout. Dit is niet lang geleden gedaan door de vorige bewoners. Helaas is het niet naar onze zin en is het niet goed gedaan. Wij denken dat de houten latten direct zijn geplaatst op het houten frame. We hebben een voorkeur voor kunststof omdat de gevel op het zuidwesten ligt en dus de hele dag zon heeft. Het gaat om 25 m2.

Steenstrip gevelbekleding en van buitenaf isoleren

Wij willen onze gevel laten bekleden met steenstrips. Daarnaast willen wij de buitengevel van buitenaf isoleren. Het gaat om een netto oppervlakte van ongeveer 120m2 . Wij zijn opzoek naar meer informatie, een goede offerte en advies over de werkzaamheden.

Gevel met Keralit laten bekleden

Ik wil mijn gevel laten vervangen door keralit schroten. De hoogte is plm 3 m en de breedte 2 x 5m Er zitten nu hout schroten op. Zo ver ik kan zien is het reeds geïsoleerd.

Gevel opnieuw bekleden

We hebben soort kubus, met een half plat dak. Daardoor komen we uit op een zijwand zonder ramen of deuren van (ong 10x3+9×3+8×3, vanaf 1e verdieping begint het schuine dak gedeeltelijk) en een wand met 1 deur en 5 ramen (ong 6×9). We hebben nu geimpregneerd hout en ik denk dat dit vervangen moet worden. We zouden graag weer geimpregneerd hout of pvc hebben als bekleding.

Gevel bekleden

Huidige topgevel van red-cedar vervangen. Maximale breedte ±630 cm en maximale hoogte ±510 cm. Hierin bevinden zich nog twee ramen van ieder ± 1,5 m² Uitvoering horizontaal in rabatdelen. Huidige kleur is antiek wit van Koopmans. Deze kleur handhaven. Kan zelf ook meehelpen.

Gevel bekleden met crepi

IK wil de gevel met crepi laten bekleden. Alleen onderzijde de eerste 60 cm ongeveer. Tegen de koud en doorslaan van vocht. Het gaat om 25 m2.

Gevel isoleren en bekleden

Ik wil mijn gevel aan de buitenkant laten isoleren en daarna opnieuw laten bekleden. Ik wil graag advies over wat de beste optie is. De gevel is ongeveer 100 m2.

Gevel bekleden met PVC

We willen onze achter gevel bekleden met PVC. Het gaat om ongeveer 30 m2.

Gevel bekleden

Ik heb een houten gevel, die wil ik vervangen naar kunststof. het is 14 vierkante m totaal. Graag in Bordeaux kleur.