Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel bekleden met kunststof panelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel bekleden met kunststof panelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel bekleden met kunststof panelen

Gevel opnieuw bekleden en isoleren

Graag laten wij onze gevel opnieuw bekleden en isoleren. Het gaat om gedeelten en misschien is het handig als iemand even langskomt en alles opmeet. Voor nu denk ik dat het meer dan 30 m2 is. De vaste muren zijn gemaakt van betonsteen. De bekleding is nu hout. Wij willen kunststof met isolatie. Dus vanuit buiten isoleren. Wij denken aan Keralit.

Het opnieuw bekleden van de gevel met onderhoudsvrije platen

Gevelbekleding uit laten voeren cederhout wat nu los komt. Hier wil ik een onderhoudsvrije gevelbekleding terugzien. Het gaat om ongeveer 120m2 verdeelt over 2 verdiepingen. Hier gaan natuurlijk de kozijnen nog wel van af. Het liefst ga ik in overleg met een vakman om te kijken wat hier de mogelijkheden zijn.

Gevel bekleden met keralit

Zijgevel gedeeltelijk voorzien van Keralit. Het gaat hier om bekleding vanaf de eerste verdieping t/m de schoorsteen. Dit is over een lengte van 7,20 m en een maximale hoogte van 4,50 m. De schuinte van het dak is plus minus 30 graden. Onze keuze is "Keralit wit (91205/ral9016)". Zie foto voor de gevel

Keralit gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn gevel laten bekleden aan de zijkant en bovenkant van de woning. Er zit 1 raam/kozijn in. Het dak loopt schuin. Het is aan de onderzijde ongeveer 7 meter breed en is naar mijn inschatting 3 meter hoog, waarbij het dus schuin toeloopt. Graag isolatie achter de gevel en materiaal aanleveren door bedrijf. Het hout zou verwijdert moeten worden en afgevoerd, daar wil ik graag keralit voor terug. Ik vermoed dat er nu geen isolatie achter zit, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. De zijgevel is lastig te bereiken. Aan de achterkant is de tuin van de buren. Mogelijk dat een soort hoogwerker nodig is. 2 maart krijg ik de sleutel. Vanaf dan zou er iemand langs kunnen komen om te kijken, eerder helaas niet.

Gevel bekleden met steenstrips

Bestaande voorgevel oppervlakte 13 mtr breedte en 2.60 hoog, punt 13 meter breedte en 5.50 mtr hoog, voorzien van steenstrips Oud Maasland dik, formaat in combinatie met 4 cm dik Eboard isolatiepanelen of van gelijke kwaliteit. Deze wil ik direct laten plaatsen. Gevel is voorzien van 2 ramen 1,45 m x 1,45 m, 2 ramen 1,30 x 1,10 m, 1 deur 2.10 m x 80 cm en 1 deur 2.10 m x 1.90 m. De kozijnen staan 15 cm terug in de gevel, de hoeken moeten voorzien worden van hoekstrips. Oudmaasland dikformaat. Er moet een steiger geplaatst worden. Je kunt niet met een vrachtwagen langs het huis. Het gaat om de gevel aan de achterkant van het huis, hier is het verhard.

Gevel bekleden

Wij zijn bezig met de bouwaanvraag van een vrijstaande woning waarvan minimaal 30% van de gevel hout moet zijn volgens het beeldkwaliteitsplan. Wij willen graag verticale latten die los van elkaar worden gemonteerd. Hardhout is ook een optie, maar als het net zo mooi kan met verduurzaamd zacht hout, gaan we daar liever voor. Wij willen graag een lichtgrijzige tint. Dit is een goed voorbeeld: https://www.gevelrenovatie-info.nl/wp-content/uploads/gevelbekleding-hout-latten.jpg. Het gaat om 120 m2.

Houten rabat delen op gevel vervangen door kunststof rabat delen

We willen onze voor- en achtergevel en schuurtje laten bekleden met kunststof rabat delen. Er zitten nu houten rabat delen op die aan vervanging toe zijn. Totaal circa 25 à 30 m2. Kleur crème wit met houtstructuur. Afvoerkosten graag apart vermelden op de offerte. Bij de voor en achtergevel is het op de 2de verdieping. Bij beide kanten is een steiger plaatsen mogelijk. Bij de schuur kan je overal rondom goed erbij komen.

Gevel opnieuw bekleden

Bestaande gevelbekleding is van red cedar. Inmiddels 40 jaar oud en moet vervangen worden. Het gaat om een vrijstaande woning, en ik wil het met hout laten bekleden. Het gaat om 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel

Ik zoek een gevelspecialist die de gevels van mijn woning kan inspecteren, renoveren daar waar nodig en kan bekleden (ter isolatie). Het betreft een geschakelde woning. Het gaat om ongeveer 80 m2 aan metselwerk verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het metselwerk aan de voorgevel lijkt her en der poreus, dit dient wellicht vervangen te worden.

Gevel bekleden

Buitenkant van rode bakstenen volledig bedekken zodat de stenen en voegen niet met zichtbaar zijn . Betreft een vrijstaande woning, ongeveer 140 m² .(165 m² zonder het in mindering brengen van alle ramen en deuren)

Partners

Partners van Casius