Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel bekleden

Gevel isoleren en bekleden

Wij hebben en hoekwoning in een rijtje van 4 en ik wil niet de spouw laten vullen, en om het aangezicht niet te veel te veranderen, wil ik de gevel van buitenaf laten isoleren en bekleden met steenstrips. De andere buren hebben ook interesse.

Gevel bekleden

Tijdens de afgelopen storm is onze gevelbekleding/siding (hout) kapot gegaan. Wij willen dit het liefst z.s.m. repareren of vervangen. We willen niet het duurste materiaal om dit te vervangen. Totaal 20 m2. Ik heb foto's gemaakt van de schade, kan deze echter niet toevoegen in dit berichtje. Graag hoor ik van u wat er mogelijk is.

Gevel bekleden

Het betreft het laatste van een rijtjeshuis - de breedte van het huisje is 5,5 meter, de diepte 6 meter - het heeft alleen een begane grond, er zit een puntdak op - het huisje is van beton, bekleed met isolatiemateriaal die met spuit-stucwerk waterdicht is gemaakt --- dit is oud en 'moe'. ik ben benieuwd of het dak en de wanden in 1 beweging met zink kunnen worden bekleed - denk daarbij aan antha kleurig zink met staande naad. Totaal 65 m2.

Gevel bekleden met steenstrips

Ik wil de buiten gevel bekleden met steenstrips. Het gaat om 50 m2. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Gevel bekleden

Het betreft een buitenmuur waarbij ik het bovenste deel wil voorzien van panelen. De onderste helft blijft steen, wit geschilderd. Het gaat om 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevelbekleden met steenstriops

Graag laat ik mijn gevel bekleden met steenstrips dat nog niet gevoegd is. Deze is gemetseld met vuilwerkstenen. Het gaat om ongeveer 43/ 44 m2. Deze hoeft niet geïsoleerd te worden. Mijn vraag vooraf is: krijgen wij een vochtprobleem wanneer wij de gevel met steenstrips bekleden? Hierover heb ik graag eerst advies.

Gevel isoleren en bekleden

Heb een L-vormige kunststof recreatiewoning, type Dordogne van Wanders. Wil graag een verticale houtverwerking nadat het is geïsoleerd. Lichtgrijs behandeld of hout dat vergrijsd. Gaat om 80 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevel bekleden

De voorgevel is 6 m, zijgevel 8 m en de hoogte is ongeveer 5 m. Ik wil de punt bekleden met hout of sidings. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Nieuwbouwwoning gevel bekleden met zwart verticaal hout

We hebben een nieuw bouwwoning, waar nog een houten verticale zwarte gevelbekleding tegenaan moet. Het is een vrijstaande woning, het gaat om meer dan 100 m2, hoeveel weet ik niet precies, en alles is op de eerste verdieping. Sommige delen zijn wel 4 meter hoog. Isolatie is niet nodig. Nu is alles alleen nog bekleed met dampfolie. Ik zou plattegrond en foto's kunnen sturen.

Gevel isoleren en bekleden 700 m2

Betreft renovatie bank gebouw, komen appartementen in groot project. Gaat om 700 m2, eerst isoleren en dan bekleden met steenstrips. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Partners

Partners van Casius