Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel op begane grond isoleren en afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel op begane grond isoleren en afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel op begane grond isoleren en afwerken

Het isoleren en bekleden van de achtergevel

Het werk betreft het isoleren van de buitenkant van de achtergevel inclusief het bekleden van de gevel met thermowood. Het bouwjaar van het huis is 1927. Het betreft een vrijstaande woning. Het is een gemetselde gevel, betreft de begane grond en eerste verdieping en is ongeveer 30 m2 groot.

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Het isoleren van de buitengevel en het aanbrengen van stucwerk, wij willen daarna schilderen. Het betreft een gemetselde gevel aan de voor- en twee zijkanten van de woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 en het betreft alleen werk aan de begane grond.

Gevel isoleren en stucen

Het gaat om de zijgevel en de voorgevel op de begane grond. Wel moet er rekening gehouden worden met de elektriciteit en de radiator. En ook zijgevel 1e verdieping. Alles bij elkaar ong. 50 m². Dan nog op rest van bestaande muren een stuclaag. ongeveer 40 m².

Voor- en achtergevel voorzien van nieuwe bekleding

Zowel aan de voorkant van het huis als aan de achterkant van het huis hebben we op dit moment hout als gevelbekleding. Sommige stukken zijn rot en andere delen willen we gewoon graag vervangen. Een deel van de gevel willen we graag met steenstrips laten opmetselen en een deel met kunststof laten bekleden. Uiteraard hangt het van de prijs af wat we wel en eventueel niet kunnen doen. Op een stuk van de gevel zit nog een klein badkamer raam. Dit raam kan niet meer geopend worden, maar zouden we als raam willen behouden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden om deze te vervangen. Het betreft de begane grond en eerste verdieping en het gaat ongeveer om 20 m2.

Renoveren gevel

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren. 1 ornament aan de gevel is stuk, een aantal stenen zijn versleten doordat gevoegd is met beton en een dorpel onder een raam is of verwijderd of versleten waardoor water over de gevel loopt. Dat stukje van de gevel moet ook gereinigd worden (zacht stralen met heet water). Tevens moet de dorpel teruggeplaatst worden. Het gaat om 20 m2. gaat om begane grond en eerste verdieping van buitengevel van baksteen. Goed bereikbaar. Moeten eerst een offerte hebben zodat we een vergunning kunnen aanvragen omdat monument betreft.

Gevel stucen

Beschadigde voorgevel, waarbij lokaal herstel waarschijnlijk te duur is of automatisch de gehele geval gaat beslaan. Indien mogelijk wil ik graag alleen de begane grond over de gehele breedte van het huis laten bepleisteren/ stucen. Het gaat om 10 m2.

Voegen van de gevel van de schuur herstellen

Het gaat om de voorgevel van de schuur bij mijn woning (ca 4 m2), waarin de voegen zeer slecht zijn en afbrokkelen. Het is gewoon op de begane grond van de schuur, graag nodig ik u uit om de situatie in te schatten en een goede offerte op te stellen.

gevel opnieuw voegen

Ik zoek een specialist die al het voegwerk van mijn voorgevel kan vervangen. Het gaat ongeveer om 16 tot 20 m2. Het gaat om de begane grond en eerste verdieping.

Gevel voegen

Het voegwerk van ons huis is toe aan vervanging, we weten niet van wanneer dit voegwerk is. We hebben een oud huis, uit 1910. We hebben alleen steenwerk op de begane grond, dus geen bovenverdieping waar dit moet gebeuren. Oppervlakte is ongeveer 15 a 20 m2. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m²

Het stucen van een geïsoleerde zijgevel

Ik zoek een gevelspecialist of stukadoor die een reeds geïsoleerde zijgevel kan voorzien van een waterdichte laag stucwerk. Het gaat om 72 m2. In de nabije toekomst wordt praktisch tegen deze gevel een andere woning gebouwd. Het betreft de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Partners

Partners van Casius