Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel aanpassen

Gevel aanpassen

In een bestaande achtergevel met 2 kozijnen die gescheiden zijn door een muurtje (dragend), een (1) nieuw kozijn maken met daarboven waarschijnlijk een nieuwe latei. Zie bijgaande foto. Afmeting 211 (b) x 172 (h).

Gevel en kozijn renovatie

De achtergevel (24 m2) van mijn huis (op het zuiden) is aan renovatie toe (de muur is oud en er missen stukjes voeg). Ik heb interesse in sierpleister. Tegelijkertijd overweeg ik een deel van de gevel te veranderen in verband met het aanpassen van deuren en kozijnen op de begane grond (keukendeur vervangen door groot raam, dus muur bij metselen + groot raam vervangen door openslaande deuren naar de tuin, dus stukje muur weghalen).

Gevelbekleding aanpassen

Het gaat om jaren ´70 woning. Deel van de gevel bestaat uit betimmering die aan vervanging toe is. Geen idee wat de status is van raggelwerk en isolatie, dit zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. In eerste instantie gaat het om de achtergevel, iets meer dan 10 m2 geschat. Misschien doen we de voorzijde ook gelijk, extra 20 m2, geschat. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Kunststof rabatdelen op de gevel plaatsen

Ik wil van de achtergevel de rabatdelen vervangen door keralit en de constructie aanpassen of vervangen. De buren hebben al keralit 19 cm. Deze is 1,5 meter hoog bij 6 meter breed. Er is een steiger nodig.

Renovatie van de gevel

De 2 ramen boven de buitendeur wordt 1 groot raam. De latei zit er al in. De aannemer gaat het gat nog maken. Nu zoeken wij iemand die hierna het metselwerk wil herstellen/ aanpassen. Het gaat om de bakstenen die verticaal lopen boven het raam en de vensterbank bakstenen die schuin naar beneden. Ongeveer 2/3 is al goed en rest moet aangepast worden. Materiaal: (oude) bakstenen en voegmiddel is aanwezig. Afmeting raam 1.38 x 1.55 meter. Graag over een week of 2-3.

Gevel aanpassen en kozijn wijzigen

Ik wil een keuken plaatsen tegen de achtergevel. Daarbij moeten de gevel en de kozijnen aangepast worden. Ook leidingwerk en stucwerk.

Afvoer van de afzuigkap door de gevel aanpassen

Wij gaan binnenkort onze achtergevel veranderen en daarbij moet ook de afvoer van een flexibele afvoer van onze afzuigkap een andere plek krijgen. We laten hier graag een ervaren vakman naar kijken en krijgen daarbij advies over de beste aanpak. We ontvangen dan ook graag een indicatie van de kosten.

Gevel aanpassen en kozijn wijzigen

Graag willen wij van onze tussenwoning de achtergevel op de 1e etage aanpassen. Er is nu een enkel kozijn en we willen daar een dubbel kozijn om daarmee een extra kamer te kunnen creëren. Ook het plaatsen van de extra binnenmuren, binnendeuren, aanpassen van elektra en cv voor het creëren van de extra kamer en het stuken van de nieuwe wanden hoort bij de opdracht. De gevel bevindt zich boven een uitbouw en is daardoor gemakkelijk bereikbaar. Het bitumen dak van de uitbouw is ook aan vervanging toe dus ook dat kan (aan het einde van de klus) meegenomen worden in de opdracht.

Gevel uitbreiden en aanpassen

Spouwmuur tbv Afdak zijkant huis. 6,6 x 3meter Deur dicht metselen Vensterbanken plaatsen 12 ramen

Gevel aanpassen en renoveren

Ik wil een nieuwe gevel laten plaatsen in mijn huis, er zit nu een houten gevel in maar ik wil eventueel overstappen naar hard hout of kunststof. Het gaat om 2 verdiepingen en in totaal om 5.20 x 5.50 meter. In de beneden gevel wil ik ook een tuindeur laten plaatsen. Ik ontvang graag een kosten overzicht voor deze klus.