Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gescheurde buitenmuur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gescheurde buitenmuur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gescheurde buitenmuur vervangen

Gescheurde buitenmuur vervangen

Onze oude buitenmuur moet worden afgebroken en worden afgevoerd. Daarna moet opnieuw worden gemetseld. De stenen zijn al aanwezig.

Scheuren in de muren herstellen

Ik wil graag een vakman uitnodigen om de gevel van onze woning te beoordelen. Er zitten aan de binnenzijde van mijn buitenmuur diverse scheuren en ik zie dat het stucwerk op de buitenzijde ook gescheurd is. Het gaat om een stuk zijgevel van het verlengde deel van mijn huis. Het gescheurde stucwerk is te zien vanaf de kant van de buren. Een andere bron van zorg is een deel van de spouwmuur van de achtergevel. Ook daarover wil ik graag uw oordeel. Ik maak graag een afspraak en ontvang dan uw oordeel/advies en een plan van aanpak met kostenplaatje.

Door een plaatsing van een zonnescherm ...

Door een plaatsing van een zonnescherm zijn er voegen in de buitenmuur gescheurd. De oppervlakte van de gescheurde voegen is ongeveer 1 x 1 meter.

Bestaande buitenmuur is gescheurd en ...

Bestaande buitenmuur is gescheurd en wijkt uit als gevolg van roesten ankers van balkon railing en U-ijzer. Balkon dient tijdens de reparatie tijdelijk ondersteund te worden. Bestaande muur dient tijdelijk ondersteund te worden voor wat betreft het deel boven het te repareren metselwerk. Daarna dient het gescheurde deel voorzichtig gesloopt te worden waar bij de bestaande stenen zoveel mogelijk gespaard dienen te worden voor hergebruik. Na sloop van het gescheurde metselwerk dient het metaalwerk van balkon ontroest te worden en tegen verdere corrosie doelmatig behandeld te worden. Daarna metselwerk met gesloopte metselstenen weer in hetzelfde patroon, kleur en afwerking aanbrengen. Tekort komende stenen bijleveren, in zelfde formaat, kwaliteit en kleur als bestaande metselwerk.