Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gemetselde tuinafscheiding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gemetselde tuinafscheiding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gemetselde tuinafscheiding

Gemetselde muur plaatsen en stucen

In onze tuin willen wij graag een gemetselde muur die dient als tuinafscheiding: Lengte: 12.8 meter Hoogte: reguliere schutting hoogte Afwerking: wit glad stucwerk (aan 1 zijde) Bij voorkeur in juni of juli 2020.

Gemetselde tuinafscheiding

Ik wil een gemetselde erfafscheiding. Ongeveer 30 meter, met een hoogte van 50 cm en 18 meter met een hoogte van 1.8 meter. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Tuinafscheiding metselen

Wij willen samen met de naaste buren de houten schuttingen vervangen door gemetselde muren. Ook de houten achterkanten (bij tuinpoort) willen we vervangen door gemetselde muren. Tussen ons en de buren in is het 9.25 meter. En twee meter hoog. Aan de andere zijde is de muur 3 meter. Ook twee meter hoog. De achterkant is alleen bij ons, circa 3.25 meter per woning, twee keer. Die willen we 2.60 meter hoog hebben. Bij de buren moet er een brede deur geplaatst worden, bij mij een normale breedte deur.

Fundering maken en tuinmuur metselen

Wij hebben momenteel in onze achtertuin een coniferenhaag staan op de erfgrens met onze buren. We willen die haag gaan verwijderen en daar dan een nieuwe tuinafscheiding laten maken. Het gaat om de aanleg van een fundering met daarop een gemetselde dubbele tuinmuur van 9 tot 10 meter lang en ongeveer 60 tot 80 cm hoog. De muur moet netjes worden gevoegd. In de muur willen we paalbussen laten plaatsen. Daarin plaatsen wij op een later moment palen met schuttingdelen van wilgentenen. Ook is het belangrijk dat er onder in de muur openingen blijven als doorgang voor kleine dieren, zoals de kikkers en egels in onze tuinen. We willen graag een afspraak maken om de situatie hier te laten bekijken en onze wensen te bespreken. We kunnen dan ook de steensoort kiezen.

Tuinafscheiding metselen

Mijn partner en ik zijn verschillende schutting mogelijkheden aan het vergelijken. Graag zouden we een kosten plaatje ontvangen van een gemetselde schutting. Het zal om ongeveer 75 meter gaan met een hoogte van rond de 2 tot 2.20 meter hoog. Kunt u de materialen separaat vermelden op de offerte? Er is een foto beschikbaar.

Gemetselde tuinafscheiding voor meerdere tuinen laten maken

Ik wil graag een offerte hebben voor een gemetselde muur met penanten voor 6 tuinen (zie bijlage voor de voorlopige tekening). De stenen moeten in dezelfde kleur als het huis zijn.

Gemetselde tuinmuur aanpassen

Wij hebben een muurtje als tuinafscheiding, dat wij willen aanpassen. Het muurtje heeft nu een schuine punt aan de bovenzijde, die moet worden aangepast zodat er een rechte bovenzijde ontstaat. De muur is nu 22 bakstenen hoog, dit moet 25 bakstenen hoog worden. De muur is nu 175 cm breed, dat moet 250 cm worden. Daarbij moet de bestaande fundering ook worden verlengd. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor de levering van de materialen, het metselwerk en het afvoegen van de muur.

Tuinafscheiding metselen

In de tuin heb ik een gedeelte een gemetselde muur en deels een houten schutting. De schutting wil ik laten vervangen door een gemetselde muur. Dit zal gaan om een gedeelte van 5.5 meter en een gedeelte van 5 meter lang. In het gedeelte van 5 meter zal er een poortdeur geplaatst moeten worden. De muur wordt 1.80 meter hoog. Tevens dient er bovenop iets gemonteerd te worden waardoor de katten de tuin moeilijk uit kunnen komen. Ik hoop dat de vakman hier een idee voor heeft.

Gemetselde tuinmuur met fundering maken

Wij willen graag een prijsindicatie voor het metselen van een tuinafscheiding van ongeveer 10 meter lang en 0.40 meter hoog. Daarin 6 poeren van ongeveer 0.30 meter breed en twee meter hoog. Daar tussen houten schutting panelen. Graag op fundering zoals voorgeschreven. De werkplek is van beide zijden goed bereikbaar in overleg met achter buren.

Tuinmuur met pilaren metselen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten storten van een betonnen fundering en het metselen van een bakstenen muurtje met pilaren over een lengte van in totaal 11 meter. Benodigde aantal stenen ongeveer 2600 stuks. Tussen de gemetselde pilaren komt een tuinafscheiding van hout of composiet en een toegangsdeur. Foto van de gewenste situatie beschikbaar.