Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gemetselde erfafscheiding maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gemetselde erfafscheiding maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gemetselde erfafscheiding maken

Gemetselde erfafscheiding maken

Wij willen graag in plaats van een nu nog bestaande stuk schutting een muur laten metselen. De afmeting ongeveer hoogte 1.80 meter en 3 meter breed. Er zal om een nog stukje bestaande muur gemetseld moeten worden om het mooi af te werken.

Metselen van een steens erfafscheiding

Ik wil langs mijn achtererf een gemetselde muur laten maken van 350 cm lang en 198,5 cm hoog. Het gaat om een steens muur met 30 lagen en een een rollaag. Ik heb nog geen stenen gekocht maar heb daar wel een voorkeur in. Er is al een fundering aanwezig. Ik kan een tekening toesturen. Graag ontvang ik uw offerte.

Gemetselde en gestuukte tuinmuur bouwen van 5 m²

Wij krijgen op 5 september de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen daar op de erfafscheiding met de buren een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 2,5 meter lang. Er is nog geen fundering aanwezig. We willen een halfsteens muur en die daarna laten voorzien van wit buitenstucwerk. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Gemetselde tuinmuur met fundering maken

Wij hebben momenteel een schutting staan van 5 meter lang en 180 cm hoog als erfafscheiding met de buren. Wij overwegen om er een gemetselde tuinmuur te laten maken. Het mag een enkele muur zijn met wellicht één of meer kolommen. Er is nog geen fundering. De houten schutting halen wij zelf weg. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Muur als afscheiding metselen

Ik wil een gemetselde erfafscheiding in de voortuin. Lengte 6 meter. Hoogte 60 cm met 3 kolommen (begin, midden en eind, ter versteviging). Inclusief de fundering.

Gemetselde tuinmuur laten maken

Wij willen graag een simpele tussenmuur laten plaatsen op de erfafscheiding tussen ons en de buren. De muur wordt ongeveer 9 meter lang en 2 meter hoog. Er mag een eenvoudige steen gebruikt worden. De muur moet wel gevoegd worden.

Stenen erfafscheidingsmuur tussen tuin met buren

Wij willen samen met de buren een gemetselde muur als erfafscheiding laten plaatsen. De muur komt tussen de stenen schuur van de buren en onze woning in te staan. Totaal gaat het om een lengte van 13.8 meter met een voorkeurshoogte van 2 meter. De grond is van klei. Er moet nog wel fundering gemaakt worden. Onderaan de muur moeten er een paar 'gaten' komen voor egeltjes, kikkers et cetera.

Gemetselde afscheiding in de tuin maken

Een gemetselde erfafscheiding/hekwerk in een tuin lengte: 14 meter en hoogte: maximaal 195 cm. De onderzijde moet gemetseld zijn, stelt de gemeente. Wat zou dat kosten? Mogelijk moet er in de voortuin ook een erfafscheiding komen.

Tuinmuur als erfafscheiding metselen

We willen een erfafscheiding maken over een lengte van bijna 35 meter. Een deel hiervan zouden wij graag als een gemetselde tuinmuur willen hebben (10 tot 15 meter). De muur moet aansluiten op de gevel van een huis waar al een schuin muurtje van 4 meter hoogte naar beneden loopt. Hoogte muur bijvoorbeeld 2.10 meter. Muur mag halfsteens zijn met om de 3 a 4 meter een 'pilaar' (1.5 steens). De bovenrand 1 steens bijvoorbeeld. Het moet een echte 'stadsmuur' worden, dus eventuele suggesties zijn welkom. De plek waar de muur moet komen is vrij (geen bomen of iets dergelijks). De plek waar de muur gebouwd moet worden is goed bereikbaar: er kan daar op een paar meter afstand (gratis) geparkeerd worden, ook met een aanhanger. Het moet wel een mooie stadsmuur worden, dus niet de goedkoopste stenen. Graag een prijsindicatie voor bijvoorbeeld 15 meter voor materiaal en arbeid. Er nog geen fundering aanwezig.

Metselen van een erfafscheiding

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een gemetselde muur van 6 meter lang en 1.80 meter hoog. De houten schutting die hier nu staat zullen wij zelf verwijderen. Kunt u de materialen separaat vermelden op de offerte?