Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaten boren in halfsteens muren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaten boren in halfsteens muren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaten boren in halfsteens muren

Gaten boren voor airco

150mm of 63 mm afhankelijk van type airco wat we kiezen.

Ventilatiegaten boren in de kruipruimte

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van 6 tot 8 gaten voor het ventileren van de kruipruimte, inclusief het installeren van de buizen en roosters.

Gaten boren door metselwerk

Graag zouden wij de volgende gaten ten behoeve van afzuiging/cv/afvoer laten boren door de volgende wanden: Rond 160 mm door metselwerk zachte steen Rond 110 mm door metselwerk zachte steen Rond 50 mm door metselwerk zachte steen De gaten zouden geboord moeten worden in Oostvoorne. Het een en ander kan uitgevoerd worden wanneer jullie in de buurt zijn doch uiterlijk op 20-4 uitgevoerd te zijn. Graag verneem ik wat dit zou kosten als jullie de gaten bij ons komen boren.

Gaten boren in halfsteens muren

Ik wil graag 3 gaten van 125 mm laten boren in halfsteens muren. Dit ten behoeve van de afvoer van de afzuigkap.

Gat boren in buitenmuur/binnenmuur

Wij hebben een afzuigsysteem gekocht op het werk, maar deze moet nog geplaatst worden. Hiervoor moeten eerst aantal gaten (circa 3) geboord worden. Het betreft een tweede verdieping, waarvan 1 deel aan de straatkant valt en het andere aan een stuk gras. Ik wil daarnaast een aparte offerte voor het installeren van het afzuigsysteem.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag in de keuken en in de badkamer 2 gaten in de muur laten boren van 150 mm voor de afzuiging. Op 2 verdiepingen. Afzuiging door buitengevel. Afwerking en materiaal in eigen beheer.

Gaten in muur boren voor de afzuigkap

Ik wil graag gaten laten boren voor de keuken (afvoer). Ik wil graag weten wat ik kwijt ben voor nieuw te bouwen woning in Wijk bij Duurstede. Dit in verband met de keuze recirculatie of afvoer naar buiten. Betreft 150 mm rond afvoer!

Gaten boren in betonmuur

Het betreft het boren van 2 gaten van 155 mm in een betonmuur en er dient een deuropening gezaagd te worden in een betonnen muur.

Gaten boren in zijmuur voor airconditioning

2 gaten boren in zijmuur woning voor een airconditioning ... Voor diameters en afstanden is daarbij een mal beschikbaar ..

Gaten boren in stenen geïsoleerde muur

Er dienen in week 26 4 gaten geboord te worden. De geïsoleerde muur heeft een totaaldikte van circa 35 cm. Aan de buitenzijde is het een steens muur. Binnen is het beton. U dient wel VCA gecertificeerd te zijn. Graag uw schriftelijke prijsopgave.

Partners

Partners van Casius