Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaten boren in halfsteens muren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaten boren in halfsteens muren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaten boren in halfsteens muren

Gaten boren in halfsteens muren

Ik wil graag 3 gaten van 125 mm laten boren in halfsteens muren. Dit ten behoeve van de afvoer van de afzuigkap.

Gat boren in buitenmuur/binnenmuur

Wij hebben een afzuigsysteem gekocht op het werk, maar deze moet nog geplaatst worden. Hiervoor moeten eerst aantal gaten (circa 3) geboord worden. Het betreft een tweede verdieping, waarvan 1 deel aan de straatkant valt en het andere aan een stuk gras. Ik wil daarnaast een aparte offerte voor het installeren van het afzuigsysteem.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag in de keuken en in de badkamer 2 gaten in de muur laten boren van 150 mm voor de afzuiging. Op 2 verdiepingen. Afzuiging door buitengevel. Afwerking en materiaal in eigen beheer.

Gaten in muur boren voor de afzuigkap

Ik wil graag gaten laten boren voor de keuken (afvoer). Ik wil graag weten wat ik kwijt ben voor nieuw te bouwen woning in Wijk bij Duurstede. Dit in verband met de keuze recirculatie of afvoer naar buiten. Betreft 150 mm rond afvoer!

Gaten boren in betonmuur

Het betreft het boren van 2 gaten van 155 mm in een betonmuur en er dient een deuropening gezaagd te worden in een betonnen muur.

Gaten boren in zijmuur voor airconditioning

2 gaten boren in zijmuur woning voor een airconditioning ... Voor diameters en afstanden is daarbij een mal beschikbaar ..

Gaten boren in stenen geïsoleerde muur

Er dienen in week 26 4 gaten geboord te worden. De geïsoleerde muur heeft een totaaldikte van circa 35 cm. Aan de buitenzijde is het een steens muur. Binnen is het beton. U dient wel VCA gecertificeerd te zijn. Graag uw schriftelijke prijsopgave.

Gat in de muur baksteen en kalksteen maken

Ik wil graag 2 gaten van 162 mm laten boren in een bakstenen muur ten behoeve van de doorvoer van de airco. Stand alone unit. De airco moet op de eerste verdieping komen.

Isolatiegaten boren voor ontluchting van de kruipruimte

Ik heb een woning gekocht in Hoensbroek waar in de woonkamer een luik zit om in de kruipruimte te komen, helaas zit daar een eiken vloer over heen. Er is tevens aangebouwd en er is geen rekening gehouden worden met ventilatie. Nu wil ik graag aan de achterzijde/tuinzijde zoals de bouwkeuring heeft uitgewezen isolatie gaten willen aanbrengen zodat er een betere ventilatie plaatsvind omdat er houten balken zitten aan de onderzijde van de vloer. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van deze werkzaamheden.

Gaten boren voor de afzuiging

1 gat boren in binnenmuur van toilet naar keuken voor afzuigkap Rond 10cm. Dikte binnenmuur 10 cm. 2 gaten boren vanuit toilet door buitenmuur. Rond de 10 cm. Dikte buitenmuur plusminus 17 cm. Geen beton maar kalkzandsteen binnen en gasbeton voor de buitenmuur (met buiten metselwerk met circa 10 cm spouw).

Partners

Partners van Casius