Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat zagen voor afzuigkap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat zagen voor afzuigkap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat zagen voor afzuigkap

Gat in beton maken

Een gat zagen in een spouwmuur (metselwerk, dus geen beton), rond 150 mm.

Gat in muur zagen

Ik heb een gat in muur nodig voor eenairco slang, diameter slang is 130 mm. Gat in muur dus ca. 140 mm, dubbele muur (spouw), van beide kanten goed toegankelijk. De randen, enz. Worden door mijzelf afgewerkt. Dus alleen maar een gat frezen.

Gat zagen in beton voor afzuigkap

Ik ontvang graag een prijsopgave voor het zagen van een gat van 150 mm ten behoeve van een afzuigkap in een betonnen / bakstenen zijgevel. Ik heb zelf een puinbak staan, dus kan het vuil zelf laten afvoeren. Ik wil echt dat er alleen een gat wordt gemaakt.

Gat zagen voor afzuigkap

Het gaat om een gat voor een afvoerbuis van 125 mm. Ik weet niet precies wat voor muur het is, maar het is in ieder geval geen harde betonnen muur. Buitenmuur zijn bakstenen. Kunt u ook aangeven op welke termijn het gedaan zou kunnen worden, als we besluiten het te laten doen.

Gat voor afzuigkap in buitenmuur maken

Graag offerte voor gat voor afzuigkap in buitenmuur (geen beton). Ofwel moet er een hoogwerker geregeld om het puin op te vangen, of dit moet zo gebeuren dat het aan de binnenzijde opgevangen kan worden? Eventueel in combinnatie met een te zagen gat voor een kozijn. De derde week van september komt de nieuwe keuken binnen waarvoor de afzuigkap is.

Rond gat in buitenmuur zagen/boren

Op slaapkamer moet een rond gat van 200 mm naar buiten komen. Volgens mij betreft het een dubbele muur met spouwruimte ertussen. Liefst droog boren.

Rond gat zagen in een voorpui

Wij willen het bestaande gat met een diameter van 100 mm in de voorpui laten vergroten naar 150 mm diameter. Dit in verband met een nieuwe keuken waarbij de afvoer van de afzuigkap een diameter van 150 mm krijgt. Het betreft een woning welke op dit moment geheel wordt verbouwd. De keuken is reeds gedemonteerd en afgevoerd, dus voldoende ruimte. De pui bestaat uit bakstenen, dan isolatie en dan een kalkmuur. Wij willen graag een prijs en levertijd voor deze klus en horen graag van u.

Deuropening in de gevel laten zagen

Ik wil graag een uitsparing aan de zijkant van het huis laten zagen voor openslaande tuindeuren, het gat moet 160 cm breed en 210 cm hoog zijn en er moet een latei aangebracht worden. Het is een spouwmuur met aan de binnenzijde een betonnen muur en de buitenkant rode bakstenen. Het is een hoekhuis met twee verdiepingen boven de begane grond. Ik wil er kunststof kozijnen in laten zetten, of hardhouten kozijnen. Bij een leuke prijs wil ik meerdere kozijnen laten vervangen.

Halfsteens muur laten doorbreken

Ik wil graag een opening laten maken in een dubbele - niet dragende - halfsteensmuur. Opening ongeveer 90 x 200 cm. Voorraadruimte van de kantine. De totale muur is ongeveer 4 meter lang en minstens 3 meter hoog. Het gaat alléén om het gat zagen. De afvoer van materialen doen we zelf, alsook de afwerking.

Gat in de muur zagen en een latei plaatsen

Ik wil graag een gat in een dragende muur van 1000 x 1700 mm en daar boven een latei inmeten en plaatsen. Ik zal hier zelf een kozijn in plaatsen.