Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren

Doorvoer voor airco maken

Ik wil graag een gat van 125 mm in de muur voor een doorvoer naar buiten van de warme lucht van een mobiele airco. De vakman moet het puin afvoeren.

Gat boren in buitenmuur voor mobiele airco

Ik wil graag een gat van 125 mm in de muur voor een doorvoer naar buiten van de warme lucht van een mobiele airco. Het is voor een appartement op de 3e woonlaag.

Gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren

Ik wil een gat laten boren van 150 mm door de binnen- en buitenmuur (steen). Hoogte waar gat moet komen is 100 mm boven de vloer. De woning is goed bereikbaar.

Gat boren in muur voor afzuigkap

Dames en heren, ik zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van ca. 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden.

Gat boren voor de afzuigkap

Dames en heren, k zou bij uw bedrijf graag een offerte aan willen vragen. Wij willen in de muur van onze keuken en gat laten boren om de lucht uitlaat leiding van de afzuigkap te kunnen plaatsen (nieuwbouwhuis). Het gaat om een diameter van circa 150 mm. De werkzaamheden zouden zover mogelijk nog voor eind dit jaar (bij voorkeur in week 51) uitgevoerd worden. Bijgevoegd vindt u ook de bouwtekeningen. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Gat boren in de muur voor afzuigkap

Voor de afzuigkap wil ik graag de lucht afvoeren naar buiten. Hiervoor zou ik graag een gat van 150 mm willen laten boren door een kalkzandstenen muur met bakstenen erachter (buitenmuur) en een kalkzandstenen muur (binnen muur). Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn en op welk termijn u dit zou kunnen realiseren? Alvast bedankt voor de terugkoppeling.

Luchtafvoer voor een airco boren en afwerken

Wij willen op de 2e etage een gat in de gevel laten boren (gemetselde muur met binnen gipsplaatafwerking) ter behoeve van de luchtafvoer van een mobiele airco. Gat moet afgewerkt worden met rooster en doorvoerbuit. Dit wil ik zodat de lucht niet naar binnen wordt geblazen.

Gat boren door een twee steens muur

We hebben nu een AKR 808IX wandafzuigkap met recirculatie, Omdat dit niet goed werkt in ons huis willen wij de afvoer van lucht rechtstreeks naar buiten toe leiden. Hiervoor is het noodzakelijk dat er een aansluiting naar buiten komt. Er moet dan een gat geboord worden van 125 mm of 150 mm (weet dat nog niet zeker) in een 2 steensmuur. Onze keuken is sinds een paar weken opnieuw voorzien van stucwerk. Dus het zal voorzichtig gedaan moeten worden. Eventueel graag ook het aansluiten (met het benodigde materiaal) verzorgen. Indien gewenst kan ik een foto sturen van de huidige situatie.

Gat in de muur maken voor mobiele airco

Ik heb een mobiele airco gekocht. Via een slang uit de airco wordt warme lucht uitgevoerd. Deze slang moet buiten de woning gehangen / geplaatst worden. Hiervoor wil ik nagaan of dat kan door het maken van een passende opening (135 mm doorsnee) in de muur waar de slang in aangebracht kan worden. Bij de airco is een muurafdekking meegeleverd om in het gat in de muur te bevestigen. Het is een rechte muur, spouwmuur? , binnen met hout bekleed.

Gat in muur voor airco maken

Ik heb een mobiele airco gekocht. Via een slang uit de airco wordt warme lucht uitgevoerd. Deze slang moet buiten de woning gehangen / geplaatst worden. Hiervoor wil ik nagaan of dat kan door het maken van een passende opening (135 mm doorsnee) in de muur waar de slang in aangebracht kan worden. Bij de airco is een muurafdekking meegeleverd om in het gat in de muur te bevestigen. Het is een rechte muur, spouwmuur?, binnen en buiten met hout bekleed.