Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in gevel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in gevel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in gevel repareren

Gat in gevel repareren

Een gasgevelkachel is verwijderd en aangezien ik geen nieuwe neem, wil ik het ontstane gat naar buiten toe weer dicht hebben. Ik heb 4 buitenstenen en 4 binnenstenen al gekocht. Misschien zijn er méér nodig? Ik koop het dan zelf wel bij. Het gat is 20 cm in doorsnee. Ik heb nog no-mix betonmortel voor het vastzetten van palen. Restant. Is nog niet hard. Dacht ik, maar weet niet zeker. Zat wel in plastic. Hoop dat het nog vóór de vorst kan.

Gevel repareren

Onze geiser is uit de badkamer, dus nu zitten we met een gat ter grootte van 5 stenen in de voorgevel. Graag zouden wij dit mooi dicht gemetseld willen hebben. Het is geen grote klus, maar moet wel opgelost worden. Zelf kunnen wij dit niet. We hebben wel de bijbehorende stenen. Het zijn hele lichte bijna witte stenen, dus ze moeten met hele lichte specie ingemetseld worden. Wij zouden het heel fijn vinden als een vakman dit zou willen doen.

Gat in de voorgevel laten boren

Ik wil een gat laten boren in de gevel voor een afzuiging. Het gaat om een afzuigkap van de keuken naar buiten toe, in de buitenmuur naast de voordeur. Het gaat om het boren van een gat voor een afvoerbuis van ongeveer 10 centimeter (doorsnee). De onderdelen heb ik nog niet in bezit, maar deze wil ik aanschaffen zodra ik weet wat het uit te voeren werk zal gaan kosten.

Gat boren voor afvoer afzuigkap

Ik wil voor de woning van mijn dochter een offerte aanvragen voor het boren van een gat van 125 mm door de gemetselde gevel. Hierop moet de afvoer van de afzuigkap worden aangesloten.

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

In de keuken (op de begane grond) komt een gemotoriseerde afzuigkap waarvoor er een luchtafvoer door de gevel moet komen. Hiervoor moet er doorvoer in de muur geboord worden van 125 mm doorsnee. Het gaat om een gevel/spouwmuur, er moet geboord worden door baksteen, isolatie en beton. De oude keuken wordt in week 39 verwijderd zou dus in deze week de doorvoer willen laten maken.

Gat boren in de gevel voor de afzuigkap

In de keuken komt een nieuwe gemotoriseerde afzuiger en een nieuwe luchtafvoer door de gevel. Hiervoor moet er gat in de muur (spouwmuur) geboord worden van 125 of 150 mm doorsnee (afhankelijk van het soort afzuiger). Het boren van dat gat wil ik laten doen (in de tweede week van augustus). Het gaat om een gevel/spouwmuur, dus ik verwacht dat er geboord moet worden door bakstenen, isolatie en beton.

Luchtafvoer voor een airco boren en afwerken

Wij willen op de 2e etage een gat in de gevel laten boren (gemetselde muur met binnen gipsplaatafwerking) ter behoeve van de luchtafvoer van een mobiele airco. Gat moet afgewerkt worden met rooster en doorvoerbuit. Dit wil ik zodat de lucht niet naar binnen wordt geblazen.

Renovatie van de gevel

De 2 ramen boven de buitendeur wordt 1 groot raam. De latei zit er al in. De aannemer gaat het gat nog maken. Nu zoeken wij iemand die hierna het metselwerk wil herstellen/ aanpassen. Het gaat om de bakstenen die verticaal lopen boven het raam en de vensterbank bakstenen die schuin naar beneden. Ongeveer 2/3 is al goed en rest moet aangepast worden. Materiaal: (oude) bakstenen en voegmiddel is aanwezig. Afmeting raam 1.38 x 1.55 meter. Graag over een week of 2-3.

Gat boren voor de afzuigkap

Er dient een gat geboord te worden door de betonnen gevel ten behoeve van een afzuigkap. De diameter van het gat zal 12 cm zijn.

Afvoer voor de afzuigkap in de gevel maken

Ik moet voor mijn afzuigkap een gat in de gevel maken met een diameter van 15 cm. Betreft een keuken op de begane grond. Dit moet gebeuren de 1e week na de bouwvak ( week 34 ). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius