Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat boren voor een luchtafvoer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat boren voor een luchtafvoer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat boren voor een luchtafvoer

Gat boren in buitengevel voor afvoerkanaal

Voor het afvoerkanaal van onze nieuwe keuken zou ik graag een gat willen laten maken in de buitengevel met een doorsnede van 150 mm. Het gat moet van buiten naar binnen geboord worden en bevindt zich op ongeveer 4 meter hoogte.

Gat voor de afzuigkap maken in kalkzandsteen

Voor de afzuigkap wil ik graag een gat in de buitenmuur laten maken met een diameter van 12.50 centimeter. De dikte van de muur is ongeveer 40 centimeter en er is water en stroom aanwezig. Graag van buiten naar binnen boren. De muur is van kalkzandsteen.

Gat boren voor een luchtafvoer

Het betreft het boren van een gat van 150 mm in een muur van Y-tong en baksteen voor de luchtafvoer van een afzuigkap.

Gat voor afzuigkap boren

Gat boren van 150 mm door spouwmuur (combi van baksteen en binnenmuur) voor nieuwe afzuigkap.

Gat voor afzuigkap boren

Ik wil een gaat laten boren in mijn keuken muur t.b. v afzuigkap. De muur is van beton huis bouwjaar 1974 in Nijkerk. Graag wil ik weten wat dit voor mij kost. Ik hoor het graag Met vriendelijke groeten,

Gat boren in een stenen garagebox

Gat boren van 200 mm, net onder het houten boeideel in muur van stenen garagebox. T.b.v. ventilatie. Hierna moet een rooster geplaatst kunnen worden. Telefonisch slecht bereikbaar.

Gat boren door betonnen muur

Ik moet een gat voor een afzuigkap hebben door een spouw van beton en een baksteen muur. Doorsnee 150 mm, tegen plafond.

Gat boren in buitengevel

150 mm gat boren in een buitengevel voor een afzuiging. Waarschijnlijk 2.20 meter hoog.

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Wij willen graag weten of en wanneer u een gat kunt boren ten behoeve van het een keuken afzuigkap.

Gat voor afzuigkap boren

Het betreft een gat boren in de muur ten behoeve van een 15 cm afzuigkap doorvoer. De buitenmuur is gemetseld en de binnenmuur van beton.

Partners

Partners van Casius