Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat boren voor afzuigkap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat boren voor afzuigkap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat boren voor afzuigkap

Schuin gat laten boren en deel van draagmuur verwijderen

Ik wil een schuin gat boren van ongeveer 42 mm door een beton vloer door de buitenmuur. Dit is ter behoeve van een 40 mm afvoerbuis. Ik wil verder ook een gat uitgezaagd hebben voor een deur. Het gat moet ongeveer 210 bij 90 cm worden. Het gaat om een draagmuur, dus er moet een balk geplaatst worden. Verder doe ik zelf de afwerking. De vakman dient het puin af te voeren als het kan. Daar wil ik een aparte offerte voor.

Gat boren voor afzuigkap.

Gat boren voor afzuigkap in een muur.

Gat boren voor de afzuiginstallatie

Een gat van 10 cm doorsnede maken ten bate van de afvoer afzuiginstallatie keuken (muur bestaat uit beton en steen). Hoogte van het gat 2.50 meter.

Gat in de buitenmuur boren

Wij willen graag een afzuigkap plaatsen maar daarvoor moet er een gat in de buitenmuur geboord worden.

Gat boren voor afzuigkap

Gat boren afzuigkap 15 of 16 cm binnen muur beton buiten muur baksteen

Gat boren in de buitenmuur

Gat boren in buitenmuur op hoogte 15 cm boven de vloer zodat er een 40 mm buis doorheen past.

Gat boren voor de wasemkap

In verband met de plaatsing van een nieuwe keuken moet de bestaande afvoer voor de wasemkap vergroot worden naar een diameter van 160 mm. Het betreft boren in een stenen spouwmuur.

Gat boren voor afzuigkap

Gat boren tbv afzuigkap diameter 150 mm

Gat door een spouwmuur boren

Het gaat om Gat rond 150 boren vanwege de afzuigkap door spouwmuur. Water en stroom aanwezig.

Gat boren in buitenmuur voor de afzuigkap

Ik wil een gat door een spouwmuur van de garage laten boren diameter 150 mm ten bate van een gevelkachelmuur dikte inclusief spouw 24 cm. Materiaal is baksteen.