Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat in betonnen muur maken voor een afvoer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat in betonnen muur maken voor een afvoer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat in betonnen muur maken voor een afvoer

Gat in betonnen muur maken voor een afvoer

Het gaat om het maken van een gat in een betonnen muur voor de afzuigkap.

Gat zagen voor afzuigkap

Het gaat om een gat voor een afvoerbuis van 125 mm. Ik weet niet precies wat voor muur het is, maar het is in ieder geval geen harde betonnen muur. Buitenmuur zijn bakstenen. Kunt u ook aangeven op welke termijn het gedaan zou kunnen worden, als we besluiten het te laten doen.

Gat voor de afzuigkap laten maken

Voor de afzuigkap wil ik graag een gat in de buitenmuur laten maken. Diameter 15 cm. Dikte betonnen buitenmuur: 20 cm. Daarna 10 cm glaswol, vervolgens 10 cm gevelsteen. Totale pakket is dus 40 cm. Water en stroom aanwezig. Graag van buiten naar binnen boren i.v.m. water en rommel in huis.

Afvoer maken door buitenmuur

Een gat boren door de buitenmuur tbv een afvoerkanaal voor afzuigkap. Betreft geen beton maar steen. Daarnaast evt een sleuf van 1 meter frezen in betonnen plafond tbv om te leggen elektra. Een kan op korte termijn geschieden. (Volgende week)

Afvoer boren voor afzuiging

Gat boren 150mm in betonnen muur tbv afzuigkap

Gat boren voor de afzuigkap

Er dient een gat geboord te worden door de betonnen gevel ten behoeve van een afzuigkap. De diameter van het gat zal 12 cm zijn.

Gat boren door de buitenmuur

Ik wil een gat van 100 mm laten boren door mijn achtergevel op de begane grond. Het betreft een gemetselde buitenmuur en betonnen binnenmuur. Ik zal daar zelf een afvoerpijp en ventilator op gaan aansluiten. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Betonnen latei verhogen en vervangen

Ik wil mijn latei verhogen van mijn oude schuur die gebouwd is rond 1900 . Ik zoek iemand die goed inzicht heb of dit mogelijk is. Het gat is nu +/_ 2,77 cm hoog moet naar 3,10 cm hoogte. De breedte van het gat is 3,10 cm. Ik heb begrepen van een garage deur bouwer dat dit nog weleens een probleem kan worden omdat het gat nu dicht aan de zijkant zit i.v.m. spanningen (zie foto's). Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden om de latei te laten verhogen of zo nodig vervangen, de deur mag ook smaller worden als dat nodig is.

Gat boren in een betonnen muur

Gat boren in betonnen muur van 160 mm. Van de keuken naar de garage. Muur keuken beton /spouw/steen.

Gat voor de afzuigkap boren in de buitenmuur

Gat boren in betonnen buitenmuur voor afzuigkap. Het te boren gat moet 150mm. breed worden.

Partners

Partners van Casius