Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat voor afzuiging boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat voor afzuiging boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat voor afzuiging boren

Gat voor afzuiging boren

Ik wil dat er een gat van 15 cm wordt geboord zodat er een afzuigkap geplaatst kan worden.

Gat in de voorgevel laten boren

Ik wil een gat laten boren in de gevel voor een afzuiging. Het gaat om een afzuigkap van de keuken naar buiten toe, in de buitenmuur naast de voordeur. Het gaat om het boren van een gat voor een afvoerbuis van ongeveer 10 centimeter (doorsnee). De onderdelen heb ik nog niet in bezit, maar deze wil ik aanschaffen zodra ik weet wat het uit te voeren werk zal gaan kosten.

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

Ik zoek een vakman voor het boren van een gat door onze buitenmuur. Hierop moet de afvoer van de afzuigkap worden aangesloten. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag in de keuken en in de badkamer 2 gaten in de muur laten boren van 150 mm voor de afzuiging. Op 2 verdiepingen. Afzuiging door buitengevel. Afwerking en materiaal in eigen beheer.

Gat boren voor afzuiging keuken

Voor de afzuigkap van de nieuwe keuken dient er een gat van 125 mm in de muur geboord te worden. Wij hebben echter niet het benodigde gereedschap. De muur is van kalkzandsteen, buitenmuur is van baksteen. Het gat moet op een hoogte van +/- 2 meter op de begane grond komen.

Gat boren door de buitenmuur voor afzuiging

In de keuken (op de begane grond) komt een gemotoriseerde afzuigkap waarvoor er een luchtafvoer door de gevel moet komen. Hiervoor moet er doorvoer in de muur geboord worden van 125 mm doorsnee. Het gaat om een gevel/spouwmuur, er moet geboord worden door baksteen, isolatie en beton. De oude keuken wordt in week 39 verwijderd zou dus in deze week de doorvoer willen laten maken.

Gat vergroten in buitenmuur voor afzuiging

Gat voor keukenventilatie (open keuken) in muur met spouw (begane grond, vrijstaand). Huidige doorvoer van 100 mm is onvoldoende, moet 150 mm worden. Electra-aansluiting pal naast huidige doorvoer moet intact blijven (zit er tegenaan). De binnenmuur is steen en de buitenmuur is een gemetselde muur. De binnenzijde is betegeld.

Gat boren in buitenmuur voor afzuiging

Er moet een niet gat gemaakt worden voor onze nieuwe afzuigkap van de nieuwe keuken. Dit gat moet door de buitenmuur de garage in waar het aangesloten kan worden op de huidige uitlaat.

Afvoer boren voor afzuiging

Gat boren 150mm in betonnen muur tbv afzuigkap

Gat maken naar buiten voor afzuigkap

Gat maken voor afzuiging naar buiten (keuken). Betreft een gat van 150 mm. Inclusief montage van rooster en muurdoorvoer.