Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage raam vervangen door tuindeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage raam vervangen door tuindeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage raam vervangen door tuindeur

Garage isoleren

Omvang werkzaamheden garage aan buitenzijde isoleren met purplaten met daarop steenstrips totale dikte isolatie en steenstrips 90mm 1 muur met raam lxh = 6 x 2,8 mtr raam bxh 1,3 x 0,85 mtr 2 muur met deur en raam lxh 7 x 2,8 mtr deur bxh 0,9 x 2,1 mtr raam bxh 1,3 x 0,85 mtr 3 muur lx h = 7,2 x 2,8 mtr Graag een twee prijsopgaven voor muur 1 en 2 en voor alle drie de muren .

Garage raam vervangen door tuindeur

Ik heb op dit moment een raam in mijn garage zitten uitkijkende op mijn tuin. Deze wil ik graag vervangen door een tuindeur, eventueel met zijraam. Zie bijlage voor foto huidige situatie. Wat zou het totaal kosten om dit raam te verwijderen, de muur onder het raam eruit te vrezen en het plaatsen van de deur met eventueel zijraam en indien nodig andere kozijnen?

Vochtproblemen oplossen

Garage is bewoonbaar gemaakt. Aan de voorkant is een raam geplaatst. Links en rechts grenst de garage aan de woning of de garage van de buren. Aan achterzijde is deur naar tuin en daar vochtproblemen. Die moeten worden opgelost. Het gaat om minder dan 10 m2.

Halfsteense buitenmuur metselen

Het betreft ongeveer 30 m2 metselwerk, nieuwbouw garage met puntdak. Grote garagedeuren aan de voorzijde en een deur met raam ernaast aan de achterzijde. De aanvangstdatum zal eind mei/begin juni worden. Op de meegestuurde samengestelde foto het bedoelde resultaat. Ik help graag mee opperen.

Garagedeur door metselwerk vervangen

Verticale garage (schuif)deur (B250 x H250) vervangen door metselwerk inclusief buitendeur. De muur zal uitgevoerd moeten worden incl. Spouw en graag een raam cq ventilatierooster. Uiteraard zou ik hier graag nog advies bij krijgen of overleg in willen plegen.

Garage zonder fundering metselen

Een garage metselen zonder fundering. Garage is 6m bij 3,34m en normale hoogte (2,60m) De garage komt tegen het huis, hier hoeft dus geen buitenmuur gemetseld te worden. Aan de voorkant van de garage komen openslaande deuren en achter een normale deur en een raam

Vochtvlekken op de buitenmuur

De buitenmuur van de garage blijft erg nat, daardoor hebben we vochtvlekken en schimmel in de garage. De vochtplekken zitten hoog in een hoek. De buurman heeft een muur direct tegen onze garage aan gezet. Ik weet niet of dat de oorzaak zou kunnen zijn, maar los daarvan zouden we graag willen weten of het helpt als we de muur impregneren. Ook willen we graag een offerte opvragen om de zijgevel van het huis te impregneren. De gevel is 9 x 10 meter, inclusief een raam. Graag een afspraak om de oorzaak te achterhalen en daarop uw advies en offerte.

Metselwerk en kozijn herstellen

Herstel houten kozijn van raam aan voorkant en metselwerk (plus minus 15 stenen) naast kanteldeur garage. Eventueel nog vervangen kanteldeur garage door dubbele openslaande houten deur.

Garage metselen

Ik wil een garage laten metselen van zo'n 5 bij 6 meter. Aan de achterkant een klein raam die open kan (eigenlijk enkel om de tuinslag doorheen te doen zodat deze te gebruiken is aan de voorkant van het huis). Een elektrische garagedeur (met afstandsbediening) met óf 1) een inloopdeur in die garagedeur, óf 2) een aparte inloopdeur. Dit is afhankelijk van de kosten van de verschillende deuren. Fundering. Plat dak.

Van de garage word een keuken ...

Van de garage word een keuken gemaakt. De garage deur gaat eruit en daar moet een muur gemetseld worden en een er moet een raam kozijn in komen.