Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Erfafscheiding op een fundering laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: erfafscheiding op een fundering laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: erfafscheiding op een fundering laten maken

Erfafscheiding op een fundering laten maken

Ik wil een tuinmuur als afscheiding laten metselen inclusief fundering die al is uit gegraven op 50 cm diepte. De lengte is ongeveer 12 meter, maar kan ook 19 meter worden, en 2 meter hoog.

Erfafscheiding metselen

De muur die op dit moment als erfafscheiding staat, dient te worden afgebroken en het puin afgevoerd. Daarna zal er een nieuwe fundering gemaakt moeten worden en een muur gemetseld. De lengte is ongeveer 3 meter en de hoogte 2 meter.

Muur als erfafscheiding maken

De wens is een muur in een achtertuin van 26 meter lang en 2 meter hoog, inclusief een hoek. Uiteraard met voldoende fundering om de muur te dragen. Bij voorkeur met baksteen met een oude uitstraling. De muur komt in een historische omgeving. Een (monumenten) vergunning is niet nodig. Met vriendelijke groet,

Erfafscheiding metselen

Een rechte schutting metselen van ongeveer 217 cm hoog met 5 kolommen die iets hoger worden gemetseld als de muur. Dit in verband met de toegangspoort en inrijpoort. De ondergrond is een betonnen fundering van 60 bij 60 cm.

Metselen van een steens erfafscheiding

Ik wil langs mijn achtererf een gemetselde muur laten maken van 350 cm lang en 198,5 cm hoog. Het gaat om een steens muur met 30 lagen en een een rollaag. Ik heb nog geen stenen gekocht maar heb daar wel een voorkeur in. Er is al een fundering aanwezig. Ik kan een tekening toesturen. Graag ontvang ik uw offerte.

Gemetselde en gestuukte tuinmuur bouwen van 5 m²

Wij krijgen op 5 september de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Wij willen daar op de erfafscheiding met de buren een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 2,5 meter lang. Er is nog geen fundering aanwezig. We willen een halfsteens muur en die daarna laten voorzien van wit buitenstucwerk. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Enkelsteens tuinmuur metselen

Het betreft het metselen van een enkelsteens tuinmuur inclusief fundering. De lengte zal 4 meter zijn en de hoogte 2.10 meter. De oude erfafscheiding zullen wij zelf verwijderen.

Tuinmuur metselen met oude stenen

Wij willen graag een tuinmuur laten metselen als erfafscheiding. Op dit moment is er nog niets aanwezig. De muur dient gemaakt te worden met oude stenen en de lengte is 25 meter en de hoogte 2.50 meter. Wellicht dient er hiervoor ook een fundering geplaatst te worden.

Muur funderen en metselen voor een schutting

Graag wil ik een vrijblijvende opdracht voor de volgende klus: 1) Verwijderen van ongeveer 70m oude coniferenhaag (ongeveer 2,5 m hoog) 2) Metselen van een erfafscheiding in baksteen, inclusief alles wat hiervoor nodig is (fundering, kolommen, stenen, etc) Ongeveer 80m, aan drie zijden van de woning. Ik zou graag een richtprijs ontvangen, zodat ik weet waar ik aan moet denken en of dit een serieuze optie is ter overweging.

Muurtjes metselen in tuin

Ik wil graag in de tuin 2 muurtjes laten metselen van ongeveer 1 meter hoog. De lengte van beide muurtjes zal 5 en 7 meter zijn en er dient een fundering geplaatst te worden. Er is op dit moment geen erfafscheiding aanwezig.

Partners

Partners van Casius