Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dubbelsteens muur metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dubbelsteens muur metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dubbelsteens muur metselen

Dubbelsteens muur metselen

Ik wil mijn bijkeuken voorzien van een dubbelsteens muur. Dit is nu nog enkelsteens. Indien nodig moet deze dus verwijderd worden. De muur is 3,5 bij 2,5 meter. In overleg met vervangende kozijnen voor de ingang/deur.

Gat boren in een dubbelsteens buitenmuur

Er moet een een gat met een diameter van 125 mm door de gevel geboord worden door een stenen gevel binnen en buiten muur voor de ventilatie van wis badkamer op de 1ste verdieping

Omgewaaide tuinmuur herstellen

Het betreft het herstel van een omgewaaide tuinmuur op een bestaande fundering. De muur is 3.20 meter lang, 1.80 meter hoog en dubbelsteens. De fundering is nog in orde en kan worden hergebruikt. De muur staat langs de tuin en is goed bereikbaar.

Muurtje metselen

Graag ontvangen wij via de e-mail een offerte voor het professioneel dubbelsteens metselen van een muurtje in onze tuin van 7 meter in de steen terca rood genuanceerd (Wienerberger Bemmel hv113). De muur wordt dus 21 cm breed. Graag contact via de e-mail en niet via de telefoon. De muur moet 70 cm hoog worden.

Muur met fundering opmetselen

Wij willen graag een muur op laten metselen van ongeveer 60 cm hoog, daarop bouwen wij met hout een schuur op. De fundering is 9 bij 3 meter ongeveer. De muur word dubbelsteens. Deetselstenen staan klaar bij de fundering. Eventueel mee helpen met klaar maken cement is geen probleem.

Tuinmuur metselen

Wand 1, achterzijde tuin: 2 keer 4 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter. Tussen de twee delen komt een deur van 1.20 meter breed en 2.60 meter hoog. Wand 2, zijkant tuin: 8 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter en aansluitend 8 meter lengte met een hoogte 2.40 meter. Graag uw berekening voor zowel dubbelsteens als enkelsteens met penanten erin verwerkt, inclusief alle materialen en het plaatsen. Er staat een keermuur tussen onze tuin en die van de buren, daar moet de nieuwe muur tegenaan gezet worden. Telefonisch ben ik dagelijks tot 13.00 uur bereikbaar.

Tuinmuur maken op de grens

Ik wil een tuinmuur laten maken met de buurman. Gewoon een rechte muur van 9 meter lengte, 2 meter hoog en dubbelsteens met rollaag. Graag een totaalprijs inclusief fundering, voegen etc. Mag een goedkope steen zijn aangezien die wit wordt gemaakt.

Dubbelsteens aanbouw metselen

Het betreft het metselen van een dubbelsteens muur voor een aanbouw. Er is 1 muur van 5 meter lang en 2.60 meter hoog en 1 muur van 7 meter lang en 2.60 meter hoog. Het werkgebied is goed bereikbaar.

Tuinmuren metselen in de tuin

Een dubbelsteens muur metselen inclusief fundering en voegen. De muur dient als afscheiding tussen ons en de buren, en begint dus vanaf het huis. Afmetingen 220 hoog x 400 lang cm. Kleuren hetzelfde als het huis. Op dit moment staat er een kleine schutting en 3 meter coniferen. sepaarat

Boren van een doorvoer voor de afzuigkap

Tbv de afvoer van een afzuigkap ( diameter 150 cm. ) moet op de begane grond op ca. 280 cm. Hoogte in de muur een gat geboord worden tussen systeemplafond en rieten kap. Het moet droog en met afzuiging gebeuren. Tevens monteren van doorvoerpijp en afdekplaat aan de buitenzijde. De muur is ca. 40 cm. Dik en is dubbelsteens met spouw. Het gebouw is een woonboerderij met rieten kap uit ca. 1893.