Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dilatatievoegen vervangen met rubberen strips géén kit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dilatatievoegen vervangen met rubberen strips géén kit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dilatatievoegen vervangen met rubberen strips géén kit

Dilatatievoegen vervangen met rubberen strips / géén kit!

Rubberen strips in dilatatievoegen zijn oud en verweerd door zonlicht. Deze moeten vervangen worden door nieuwe rubberen strips. Dit zijn géén kitvoegen ! Omdat deze dilatatievoegen op de meeste plaatsen tussen twee woningen in zitten, gaat het om de voegen bij in totaal 8 woningen, in dezelfde straat. Zowel voor- als achterkant van de woningen, soms ook aan de zijkant. Graag in de offerte meenemen: prijs per lengte. Tevens prijs per woning, omdat niet alle huizen evenveel / even lange dilatatievoegen hebben.

Voorgevel diletatievoegen renoveren

Ik wil aan de voorkant van een appartementencomplex, de dilatatievoegen vervangen, 37 appartementen, 5 verdiepingen. Graag een offerte.

Dilitatievoeg vervangen gevel

Ik wil 2 dilatatievoegen laten vervangen bij een hoekhuis in Purmerend. Beide voegen beginnen op een hoogte van 2.25 en eindigen op 8,77. Ze worden onderbroken door 2 ramen per voeg, dit geldt voor beide voegen.

Gevel renoveren

Metselwerk, voegwerk, lateien en betonwerk. Bij bouwkundige keuring van de recent door ons aangekochte woning is geconstateerd dat er in de achtergevel en zijgevel enkel scheuren zitten, hoofdzakelijk door afwezigheid van dilatatievoegen. Delen van het voegwerk moeten worden hersteld. De zijgevel is a.g.v. regenslag toe aan herstel van het voegwerk op plekken waar deze niet goed is en eventueel impregneren om vochtdoorslag te voorkomen in de toekomst. In de zijgevel moet ook worden gekeken of de vochtaanslag in de binnenmuur in achterdeel komt door regenslag. Lateien nakijken op roestende wapening en eventueel herstellen of vervangen. De gevel is tussen de 50 en 100 m2.

Dilatatievoegen vervangen

Ik wil graag 2 dilatatievoegen laten vervangen. De 2 voegen zijn beide plus minus 1,5 meter lang. Het is op de 2e verdieping.

Dilatatievoegen vervangen

Wij wonen in een appartement met 7 bewoners en het pand is 4 verdiepingen hoog, nu is er een aantal stukken uit de dilatatievoegen. Moet dan de hele lengte van de voeg vervangen worden en wat gaat het ongeveer kosten per meter?

Dilatatievoegen vervangen

VvE te Heemskerk wil graag voegen vervangen. Het gaat om 9 balkonranden met in totaal 70 naden/dilatatievoegen tussen de muurafdekkers en scheidingsmuren. De voegen tussen de muurafdekkers zijn ca 40 cm. Zie foto.

Dilatatievoegen vervangen

De vereniging van eigenaren in Nieuwegein wil op 7 verdiepingen bij het noodtrappenhuis de dilatatievoegen vervangen. De breedte van het is trappenhuis 2,40 meter en het gaat om in totaal 16,80 meter.

Dilatatievoegen in de buitengevel vervangen

Graag het aanbieden van een 10% begroting voor het vervangen van de bestaande dilatatievoegen aan voorzijde en achterzijde. Het gaat hier om een bakstenen appartementencomplex van 3 woonlagen, begane grond 1e en 2e verdieping. De hoogte is ongeveer 9 meter. Aan beide kanten 1 voeg.

Dilatatievoegen vervangen

Het betreft het vervangen van de dilatatievoeg bij 6 balkons van 6 meter tussen de cementvloer en de stalen rand.