Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi

Dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi

Woning aan een dijk isoleren, enkel steens muur vanaf buiten isoleren en afwerken met crepi. Het gaat om ongeveer 158m2

Het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel

Dijkwoning van halverwege de jaren. We willen de buitenzijde graag laten pleisteren. Het is op dit moment een spouwmuur 75m2. Wij willen ook een spouwmuur isolatie realiseren.

Gevel opnieuw isoleren en bekleden met pleisterwerk

Ik wil graag de gevels van mijn dijkwoning uit 1920 graag opnieuw laten isoleren en afwerken met glad pleisterwerk. Bestaande situatie bestaat uit dunne isolatie platen van 2 cm met een pleister afwerking. Het geeft nu onvoldoende isolatie. Ik wil dit opnieuw bekleden. De afmeting is ongeveer 16 x 5 meter x 3 meter hoog. Het is mogelijk om een steiger te plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Isolatie en bepleistering van dijkwoning

Wij hebben een dijkwoning aangekocht waarvan we de gevels graag willen laten isoleren en bepleisteren. Wij begrepen dat er een mogelijkheid is om dit te combineren en zouden daar graag advies over krijgen. Begin maart 2020 zal er een nieuwe dakbedekking (met isolatie) geplaatst worden. Onze vraag is of deze isolatie met bepleistering half-eind maart / begin april 2020 uitgevoerd kan worden. Het gaat om ongeveer 100 tot 110 m2. Graag ontvangen wij offertes van verschillende professionele bedrijven. ook pleisteren: er is een techniek met bepleisteren en isoleren. is dit mogelijk? Dit willen we graag. Volgens bepaalde isolatienormen voor subsidie.

Cementbepleistering met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft een vrijstaande dijkwoning, ongeveer gebouwd rond 1876 en heeft enkel steenmuren zonder spouw. Is het mogelijk om aan de buitenzijde te isoleren en hierna te stucen en zo ja, welke kosten brengt dit met zich mee?

Dijkwoning isoleren en afwerken

Het is een dijkwoning welke onder de grond geïsoleerd dient te worden (isolatie materiaal is reeds aanwezig) en daarbij tevens een drukwater lek gedempt dient te worden. Voor de uiterlijke verandering zijn wij nog in afwachting van de vergunning. Buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel isoleren

Wij willen graag meer informatie over buitengevelisolatie voor ons hele huis. De woning is ongeveer 160 m2 aan woonoppervlakte. Het betreft een dijkwoning en deze zit aan een zijde voor een klein gedeelte vast aan de buren. Isolatie is nodig voor 4 zijden van de woning. Graag per mail contact.

Oude dijkwoning isoleren en afwerken

Oude dijkwoning isoleren en glad afwerken met stuclaag Buitenwerk Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen