Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deurkozijn verwijderen en muur metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deurkozijn verwijderen en muur metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deurkozijn verwijderen en muur metselen

Deurkozijn verwijderen en muur metselen

In de woonkamer zit een deur naar de gang. Deze wil ik graag weg hebben en de opening dichtgemetseld. Het betreft hier een binnenmuur. Ik weet niet of deze dragend is.

Draagmuur slopen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur van 11 m2. In deze muur zit een deur met deurkozijn. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. De leidingen lopen langs de muur. HEt puin dient te worden afgevoerd en de afwerking zal ik zelf verzorgen/

Binnenmuur (2) verplaatsen

Binnenmuur (3 x 2.35 meter) afbreken en weer opmetselen. Daarin moet een deurkozijn geplaatst worden en er komen 2 openingen in voor insteekkasten. Vloer (0.2 x 3 meter) ophogen. Andere binnenmuur (2 x 2.4 meter) verwijderen en balk bij plafond plaatsen voor ondersteuning.

douche

deurkozijn verwijderen/opening dichtmetselen/stucadoren/gedeeltelijk betegelen van nieuwe ruimte. 15x15 tegels dacht ik.

Het verwijderen van een raamkozijn in de ...

Het verwijderen van een raamkozijn in de voorgevel. Het opmetselen van de (voorheen houten) borstwering in spouw. Het plaatsen van een nieuw kozijn en HR++ glas. Het verplaatsen van de radiator van het oude houten kozijn op het nieuwe metselwerk. Het maken van een vensterbank. Vervangen 1 deurkozijn in schuur. plaatsen van 2 nieuwe schuurdeuren, waarvan 1 met enkelglas en 1 volledig houten deur, voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. Het opmetselen van de binnenzijde van de garage, welke nu deels bestaat uit een houten wand. Het opnieuw aansmeren van het balkon aan de achterzijde van de woning.

Deur en deurkozijn verwijderen en met ...

Deur en deurkozijn verwijderen en met gasbetonblokken dichtmetselen.