Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deur en raam dichtmetselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deur en raam dichtmetselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deur en raam dichtmetselen

Achtergevel aanpassen

Bestaande achtergevel met een groot raam (2.5 meter meter lang) en een deur met klein raam willen wij veranderd hebben in een achtergevel met een schuifpui (2.5 meter lang). Op de plek van het grote raam komt de schuifpui en waar de deur zit, willen wij dan een raam hebben boven aanrecht niveau en de rest opgemetseld. Materialen geleverd door aannemer als kozijn en schuifpui in graag overleg. De achtergevel is 6 meter breed en +/-2,5 m hoog. Ergens richting zomer willen we met het project starten.

Binnenmuur en buitenmuur metselen

Metselen van binnen- en buitenmuur waar een poort heeft gezeten. 1,10 meter breed tot 2,50 meter hoog. Twee kozijnen dichtmetselen waar een raam heeft gezeten en waar een een deur heeft gezeten. En metselen van een binnenmuur om de CV (+/- 3,5 meter) heen. Mag van Ytong. circa 1,00 x 1,50 meter.

Deur en raam dichtmetselen

In mijn keuken heb ik een deur, 200 x 90 cm, en raam, 100 x 90 cm, in 1 kozijn welke dichtgemetseld moeten worden. Zowel de binnen als buitenmuur. De buitenmuur heeft waalformaat stenen.

Herstelwerkzaamheden achtergevel

Wij hebben een nieuwe pui laten plaatsen. Op diverse plekken moet het metselwerk hersteld worden. Onder en boven kleine raam en boven kleine deur en onder ronde latei. Zijkanten van de puien moeten met voeg op diverse plekken opgevuld worden. Aan zijkant huis boven is vorstschade in de voegen en moeten ook hersteld worden.

Buitengevel voor reinigen, knipvoegen en impregneren

Buitengevel aan de voorkant reinigen, voegen vervangen, knipvoeg en impregneren. Huis bouwjaar 1920. Ik denk 4 meter hoog en 5 meter breed. Er zit een voordeur in en een groot raam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Voor- en achtergevel opmetselen

Half steens metselwerk van voor en achtergevel opbouw. Om de laag koppen. Materiaal aanwezig. Steigers staan. Koppen kunnen voorbereid worden. Geveloppervlak voor: ongeveer 17 m2, waarvan ongeveer 8/9 m2 metselwerk, in verband met 3 ramen Geveloppervlak achter: ongeveer 17 m2, waarvan ongeveer 10 m2 metselwerk, in verband met 1 deur, 1 groot raam Aanvang per direct mogelijk. Foto's op aanvraag.

Buitenmuur stralen

In verband met diverse scheuren moet de raaplaag vervangen worden. De huidige is geschilderd en deze verf laag moet eraf voordat er gerepareerd en opnieuw een raap laag kan worden aangebracht inclusief reparatie band over de scheuren. Afmeting 9 x 3 meter met 2 deur / raam kozijnen.

Voegwerk herstellen

Een muurtje van het dakterras van 923 cm breed en 240 cm hoog, een deur en een raam, voegwerk herstellen. De voeg is gelijk aan de muur. Ik kan er foto's van sturen.

Stuk muur opmetselen

In de achtergevel komt nu 1 achtergevel, het andere raam en de deur wordt eruit gehaald. Dit gedeelte dient te worden dicht gemetseld in dezelfde kleur van de woning, 1955 gelige steen. De oppervlakte zal ongeveer 3 m2 zijn.

Buitenmuur metselen

Een nieuwe wand metselen waar de deur zat en de deur verzetten. Waar er nu een raam zit in de muur moet de deur komen en op een nieuwe plek in de muur een raam plaatsen. Raam en deur hebben wij al, wij zoeken een metselaar en stenen.