Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deel van een kozijn dichtmetselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deel van een kozijn dichtmetselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deel van een kozijn dichtmetselen

Deel van een kozijn dichtmetselen

Er moet gemetseld worden aan de linkse kant op de derde verdieping waar nu een groot kozijn zit wat eruit moet en wordt vervangen voor een kleiner kozijn, aan de rechtse kant moet een gat geslepen worden waar het andere kozijn moet komen. Zie foto’s, op 1 van de foto’s staat een foto van de buren zoals het moet gaan worden, de kozijnen zijn al in bezit.

Muur rondom een nieuw kozijn repareren

Wij hebben recent een nieuw raamkozijn laten plaatsen. Bij het verwijderen van het oude kozijn is een deel van de muur beschadigd en moet het metselwerk hersteld worden. Ook zit er oud metselwerk dat slecht is en vervangen moet worden.

Metselwerk herstellen

Wij willen aan onze gemetselde buitengevel aan de tuinzijde van onze woning wat herstelwerk laten uitvoeren. Onder een raamkozijn zitten 6 bakstenen los en een deel van de raamdorpelstenen is er uit, maar hebben we nog wel. Wij willen dit houten kozijn over enige tijd gaan vervangen door kunststof en nu alvast het metselwerk in orde laten maken. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Vochtprobleem in de gevel

Open stootvoegen maken onder de dakrand, loszittend metselwerk opnieuw vastzetten, waterslagers opnieuw plaatsen, betonlatei boven kozijn restaureren, onderin gevel spouw leeghalen (over een deel van de lengte van 6.5 meter ligt er zand en metselresten in) en schoonmaken zodat er weer ventilatie ontstaat, ventilatie stenen plaatsen onderin gevel en de gevel impregneren. De gevel is ongeveer 8 meter breed en 3 bouwlagen.

Loodslab boven de schuifpui

Hierbij een verzoek offerte voor verbeterwerkzaamheden aan de buitengevel van ons woonhuis. Het betreft een woning uit 1910 met in de achter(zuid)gevel een schuifpui van 2.3 meter breed. De gevel boven de pui is in 2006 door een, inmiddels niet meer werkzame, aannemer vervangen waarbij een minispouw is gecreëerd tussen 2 x halfsteens muren, i.e. binnen en buitenmuur. Het oude, omringende, deel van de achtergevel is een steensmuur. Onderin deze mini-spouw liggen brokken cement er zit geen loodslab in de spouw en geen (zichtbare) latei in de buitenmuur. De gevel is niet verzakt. De dikte van de spouw is naar schatting minder dan 2 cm. Bij langdurige regen raakt de buitenmuur verzadigt en treedt onderin de binnenmuur doorslag op resulterend in vochtplekken in het binnenstucwerk en lekkage tussen onderkant binnenstucwerk en bovenkant kozijn. Buitenmuur is geimpregneerd maar heeft het probleem niet verholpen. Oude (steens) muur geeft geen doorslag alleen het niet. Er is een foto beschikbaar.

Gevel onder kozijn isoleren en opmetselen

De ramen en kozijnen aan de voor en achterkant van onze woningen worden binnenkort vervangen. Het houtwerk onder de kozijnen moet eruit. De gevel moet worden geïsoleerd en opnieuw opgemetseld worden en voorzien van vensterbank. Het te bewerken deel voor en achter bedraagt ongeveer 2.10 x 0.70 meter en dit dan 2x. Materiaal graag door de vakman te leveren

Gevel renoveren en raam ipv deur plaatsen

Aan de achterzijde van het huis een aantal gebarsten stenen vervangen en de daarbij ontstane kapotte voegen herstellen. De gevel daarna reinigen en impregneren. Oppervlakte is 5 breed, het betreft de begane grond, eerste verdieping en daarboven nog een klein deel. Er zit een aanbouw aan de achterzijde. Ik wil tevens de deur van de keuken naar de tuin vervangen door een raam, dus een stukje muur metselen en hopelijk kan in het reeds bestaande kozijn een raam worden geplaatst. Het is een huis van 1930.