Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakpannen en buitenmuren schoonmaken en impregneren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakpannen en buitenmuren schoonmaken en impregneren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakpannen en buitenmuren schoonmaken en impregneren

Dakpannen en buitenmuren schoonmaken en impregneren

Het betreft een vrijstaande woning uit 1925 waarvan wij in april de sleutel zullen ontvangen. De dakpannen van het zadeldak en de buitenmuren dienen schoongemaakt te worden en geïmpregneerd. De woning bestaat uit de begane grond en eerste verdieping en heeft een woonoppervlak van 185 m2.

Buitenmuren en dakpannen reinigen

De buitenmuren zijn na de bouw geïmpregneerd, in 2002. Alleen de latere aanbouw niet. De rode dakpannen zijn door het weer aangeslagen, tevens wil ik de openingen waar vogels nestelen afsluiten. Kunt u een offerte maken waarbij separaat vermeld wordt wat de kosten zijn voor het reinigen, afsluiten van de openingen in het dak en het impregneren? De oppervlaktes zijn helaas niet bekend.

het aanbrengen van een aanbouw door de ...

het aanbrengen van een aanbouw door de gevel ca. 3 meter te verplaatsen, het storten van een betonvloer, het opmetselen van 2 buitenmuren (plus spouwmuur) en het stucen van de binnenmuren. Tevens de elektra (4 aansluitingen) de CAI aansluitingen verplaatsen en de cv. radiateur aansluiten. Het omleggen van de hemelwaterafvoer. de dakconstructie denk ik aan een plat dak of een dakconstrucie met dakpannen in overeenstemming met de nok van de zolderverdieping. het huis is opgeleverd in 1981

Een grote schuur achter in de tuin van ...

Een grote schuur achter in de tuin van +- 5.5 meter breed bij 4 meter diep bij 4 meter nokhoogte. Er moet een betonnen vloer gestort worden. Er moet een puntdak op komen met dakpannen. Er komen 2 deuren en 1 of 2 ramen in. Er moeten dragende buitenmuren en geisoleerde nietdragende binnenmuren komen.