Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Daklekkage rond de schoorsteen repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: daklekkage rond de schoorsteen repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: daklekkage rond de schoorsteen repareren

Daklekkage rond de schoorsteen repareren

Wij hebben een daklekkage. De problemen zitten waarschijnlijk in het lood rond de schoorsteen. Op 2 plekken zijn er druppels op dezelfde hoogte zichtbaar. Graag laat ik dit repareren door een vakman.

Schoorsteen renoveren

De klant heeft een daklekkage ter hoogte van de dakkapel. Inmiddels zijn er meerdere mensen langs geweest die geen adequate oplossing hebben geboden. Klant denk nu dat de oorzaak zal liggen in de schoorsteen. Het voegwerk van de schoorsteen is aan drie zijden heel slecht, waarbij op sommige plekken de voegen zelf volledig weg zijn. Tevens ziet het loodwerk er ook twijfelachtig uit. Mogelijk moet ook de loodslab rond de schoorsteen vervangen worden. De schoorsteen zit op een dak met dakpannen en de woning is gesitueerd op de hoe, hoekwoning. Klant wenst graag bezocht te worden om de situatie te laten bekijken en een offerte te ontvangen voor de herstelwerkzaamheden.