Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel en zijgevel schoonmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel en zijgevel schoonmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel en zijgevel schoonmaken

Dakkapel en zijgevel schoonmaken

Wij willen het houtwerk (gevelbekleding) van onze woning laten schoonmaken, het gaat om een dakkapel en een zijgevel. Ook de buren hebben eventueel interesse. Het gaat om ongeveer om 50 m2.

Zijgevel bekleden met zink

Het gaat om een zijmuur van het huis dat boven het dak van de buren uit steekt Dit deel is ongeveer 10 m2. Tevens dient het dak van de dakkapel, 1 m2, ook voorzien te worden van zink.

Gevel en dakpannen reinigen en gevel impregneren

De woning is van 1915 en de gevel en dakpannen moeten gereinigd worden. Dijkhuisje van 7m lang en 5m breed. Voorgevel (3,5m hoog), zijgevel (5m hoog) en achtergevel. Nokhoogte 6.xm, dakkapel is er. Je ziet niet meer dat de dakpannen rood zijn. Dak ongeveer 35m2. Graag advies of dit mogelijk is en hoe. Daarna ook gevel impregneren.

Zijgevel woning hout vervangen door kunststof

De zijgevel van een twee onder 1 kapwoning vanaf 2 meter hoogte tot de nok en een dakkapel het hout vervangen voor kunststof. Het gaat ook om het leveren van het kunststof.