Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel laten reinigen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel laten reinigen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel laten reinigen

Dakkapel en rolluik reinigen

Ik wil graag dat de gehele buitenkant van mijn dakkapel wordt schoongemaakt. Daarnaast bevinden zich hier ook twee rolluiken waarvan ik graag wil dat zowel de binnen- als buitenkant gereinigd worden. De rolluiken en dakkapel zijn in totaal 4.50 meter breed. De woning heeft een achterom.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag onze dakkapel laten reinigen (groene aanslag etc.). Het betreft één dakkapel aan de achterzijde van een tussenwoning. Bereikbaar per trap of een steiger.

Binnenzijde van rolluiken reinigen

Op zolder bij de dakkapel heb ik 2 rolluiken waarvan de binnenzijde erg smerig is. Graag zie ik deze gereinigd. Beide zijn ongeveer 2 meter breed en 1.50 meter hoog.

Dakkapel reinigen en raam wassen

Graag zou ik op de eerste verdieping aan de voorzijde van de woning de ramen willen laten zemen en het houtwerk en aan de achterzijde van de woning de dakkapel laten reiningen op de eerste verdieping en de ramen van de dakkapel laten zemen. Graag ontvang ik uw offerte.

Schilder- en gevelwerk

Opknappen/schilderen van 2x een boeiboord Schilderen 2 x dakgoot Reinigen kunstof kozijnen dakkapel Gevelbreedte 4 meter

Reinigen en impregneren van schoorstenen

Schoorsteen aan buitenzijde reinigen van alg aanslag, voegwerk van schoorsteen nalopen. Goed bereikbaar via dakkapel. Zelf werk komen bekijken. Daarna specificatie van kosten: werkzaamheden, (hulp)materiaal, te gebruiken impregneermiddel. Ik ben tot en met 12 oktober op vakantie, dus graag reacties per mail!

Eternit golfplaten reinigen en coaten

Goede middag, ik wil mijn eternit golfplaten laten reinigen en coaten , ~23 m2 . Er zit 10 % asbest in ,is dat mogelijk en wat zijn de kostenmeter boven een dakkapel en 2 meter onder de dakkapel boven de goot. Wat zijn de kosten?

Schoorsteen renoveren

Een gedeelde schoorsteen jaren 70 woning reinigen, opnieuw voegen en lood beoordelen. Normaal formaat schoorsteen van bakstenen. Op de tweede verdieping, puntdak. Schoorsteen is bereikbaar via dakkapel of anders een hoogwerker.

Renovatie schoorsteen en dakkapel schilderen

Hoekschoorsteen buitenkant reinigen, voegen, impregneren (buitenkant). Middelgrote dakkapel 2,75m breed schilderen. Op de tweede (er is begane grond, eerste verdieping en zolder, waar de dakkapel is) verdieping. Vanaf donderdag na 17.00 ben ik telefonisch te bereiken.

Gevel en dakpannen reinigen en gevel impregneren

De woning is van 1915 en de gevel en dakpannen moeten gereinigd worden. Dijkhuisje van 7m lang en 5m breed. Voorgevel (3,5m hoog), zijgevel (5m hoog) en achtergevel. Nokhoogte 6.xm, dakkapel is er. Je ziet niet meer dat de dakpannen rood zijn. Dak ongeveer 35m2. Graag advies of dit mogelijk is en hoe. Daarna ook gevel impregneren.