Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dakkapel en kozijn plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dakkapel en kozijn plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dakkapel en kozijn plaatsen

Dakkapel en kozijn plaatsen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mijn dakkapel aan de achterzijde van mijn woning kan bekleden met gelakt aluminium of zink. De afmeting bedraagt 5.8 x 5 x 2 meter.

Werkzaamheden aan muren op een zolderverdieping

Wij hebben een pand in eigendom waar wij momenteel de begane grond en 1e verdieping verhuren. Wij zijn nu de 2e verdieping aan het verbouwen, zodat we die ook kunnen gaan verhuren. Er is daar inmiddels over de gehele breedte een dakkapel geplaatst. Nu willen we een bestaande tussenmuur aan de zijkant van die dakkapel laten opmetselen, omdat daar een ruimte is ontstaan. In diezelfde muur moet een bestaand kozijn met deur worden verplaatst en de oude opening worden dichtgemetseld. Verder willen we rondom het trapgat een muur laten bouwen van Ytong blokken. De bedoeling is om daar een ruimte te maken voor een badkamer. Er zijn daar betonnen vloeren. We willen graag binnen 2 weken een afspraak inplannen met een vakman om op locatie een juist beeld van de werkzaamheden te krijgen. We willen de klus laten starten in de 1e of 2e week van september. We ontvangen graag uw offerte.

Voeglood en loodslabben vervangen

Het betreft het laten vervangen van voeglood (aansluiting gevel/betonpan) op 3 meter hoogte met een lengte van 5.2 meter. Tevens het loodwerk rondom (voorzijde en beide zijkanten) van de dakkapel vervangen, afmetingen dakkapel circa 2.5 meter bij 1.5 meter. De dakkapel bevindt zich op de derde bouwlaag en is vervaardigt uit een aluminium kozijn en volkern beplating.

Lood- en schilderwerk vervangen

Het betreft het vervangen van het lood onderaan het kozijn van de dakkapel van de zolder. De dakkapel is ongeveer 2.50 meter breed. Het moet vakkundig onderaan het kozijn weer bevestigd kunnen worden. Daarnaast moet deze dakkapel geschilderd, is bekleed met groene Trespa en zou 9001 gelakt moeten worden. Ook het kozijn van de dakkapel moet geschilderd. Eventueel dient ook het lood van de schoorsteen vervangen te worden.

Dorpels opnieuw inmetselen

Dorpels onder kozijn uitbouw opnieuw inmetselen, loodstrips vervangen. Herstellen voegwerk over een lengte van ongeveer 4 meter. Wegens lekkage. In een uitbouw, soort dakkapel, boven, over hele breedte van 3,5 meter breed.