Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: canexel vervangen door kunststof bij chalet. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: canexel vervangen door kunststof bij chalet

Canexel planken vervangen

Bij onze chalet trekken een aantal canexel platen ietswat krom, deze willen we graag repareren of vervangen

Canexel vervangen door kunststof

Kunt u een kostenindicatie geven voor het vervangen van canexel door kunststof voor een caravan van 12 x 4 meter? De caravan staat op een camping en is zeer goed te bereiken.

Canexel van chalet vervangen door kunststof

Vervangen van de Canexel, betreffende 60 vierkante meter rondom een chalet. Deze bevindt zich op vakantiepark de Zeumersehof.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Wij zijn bezig met een chalet op camping de Markplas in Opheusden. Daar staat een chalet van 10.0 x 3.50 meter welke is voorzien van Canexel. Graag willen we een indicatie-offerte voor het vervangen van dit Canexel door kunststof. Graag een indicatieve prijs.

Canexel op zijkant chalet vervangen

Vervangen Canexel door optisch gelijke soort. Lengte 10 meter en 8 planken dubbel rabat hoog, dus 2.4 meter hoog. Er zitten 4 ramen in de zijkant. Graag prijsopgaven wat dit ongeveer gaat kosten.

Canexel vervangen

Onderste Canexel planken zijn ongeveer 28-30 cm hoog en beginnen te rotten, deze moeten vervangen worden. Of optie twee dubbel rabatdeel vervangen van circa 5 lengtes a 3.66 meter, is geen grote klus en naar mijn inziens als vul werk worden beschouwd. Betreft een chalet. Zou dit graag een keer gerealiseerd willen zien. Graag ontvang ik een offerte.

Canexel van chalet vervangen door kunststof

Ons chalet op Ameland is bekleed met canexel. Omdat er van binnenuit rotte plekken ontstaan willen we de canexel vervangen door kunststof. Wij ontvangen graag vrijblijvend een offerte voor deze klus.

Canexel bekleding chalet laten herstellen

De Canexel bekleding van mijn chalet is aan de onderkant op enkele plaatsen verrot, deze planken moeten vervangen worden. Eventueel laat ik ook de gehele chalet opnieuw schilderen en een deurreparatie uitvoeren. De chalet is 12 x 4 meter groot.

Canexel van chalet laten vervangen

Het Canexel waarmee de chalet aan de buitenkant bekleed is, is beschadigd/aangedaan. Het gaat om Almond white. Ik begrijp dat er veel problemen zijn met dit materiaal met name van bouwjaar 2002. Het gaat om de chalet Rio Junior Speciaal. Het chalet is 10 meter lang en 4 meter breed. Graag ontvang ik een prijsopgave voor het totaal vervangen als jullie dit zouden doen MET garantie! Is jullie advies weer Canexel of ander, kunststof, materiaal? Graag uw antwoord! Er is een foto beschikbaar.

Vervangen Canexeldelen en aanbrengen "koude brug"

Houten stacaravan is zes jaar geleden bekleed met Canexel Ridgewood. Er is echter geen ventilatie aangebracht (koude brug). Een aantal planken vertoont al houtrot. Fetim stelt terecht dat dit niet onder productgarantie valt maar de distributeur kan wel enige korting verlenen op nieuwe materialen. De afmetingen van de caravan zijn 7 x 3 meter en 2,2 meter hoog. Ca. 30 m2 Canexel plus nieuwe ventilatie profielen. Latten voor ventilatie. Folie wel aanwezig. Mogelijk deel oude Canexel her te gebruiken. Kan (eventueel) zelf meewerken met demontage en montage. Plaats Vinkeveen.