Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Canexel op chalet(s) vervangen door alternatief? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: canexel op chalet(s) vervangen door alternatief. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: canexel op chalet(s) vervangen door alternatief

Canexel vervangen door kunststof voor chalet

Ik wil de canexel panelen van mijn chalet laten vervangen door kunststof panelen. De afmeting van het chalet is 11 x 4 meter en is goed te bereiken.

Canexel op chalet(s) vervangen door alternatief

Ik heb een chalet op een vakantiepark waarvan de gevelbekleding (canexel) is aangetast. Ik ben op zoek naar een alternatief om dit te herstellen.

Canexel vervangen

Het betreft het vervangen van Canexel op een stacaravan/chalet. De afmeting van de caravan is ongeveer 9 bij 3.60 meter en 2.40 meter hoog. De dikte van het huidige materiaal is 9 mm, het nieuwe materiaal dient ook 9 mm te worden in verband met de aanwezig kunststof kozijnen.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Ik wil van mijn chalet de canexel delen laten vervangen door kunststof delen. Het chalet is gebouwd bij MAAT CHALETS. Type Rio Midas Speciaal, afmetingen zijn 10 bij 3,60 meter.

Canexel planken vervangen

Bij onze chalet trekken een aantal canexel platen ietswat krom, deze willen we graag repareren of vervangen

Canexel van chalet vervangen door kunststof

Vervangen van de Canexel, betreffende 60 vierkante meter rondom een chalet. Deze bevindt zich op vakantiepark de Zeumersehof.

Chalet repareren

Ik heb een chalet van Canexel. Na aankoop zag ik lekkage en reparaties aan de buitenzijde chalet. Graag offerte betreft reparatie mogelijkheden. Het gaat om een paar hoeken bij de kozijnen en reparatie van de wanden.

Canexel vervangen door kunststof bij chalet

Wij zijn bezig met een chalet op camping de Markplas in Opheusden. Daar staat een chalet van 10.0 x 3.50 meter welke is voorzien van Canexel. Graag willen we een indicatie-offerte voor het vervangen van dit Canexel door kunststof. Graag een indicatieve prijs.

Canexel op zijkant chalet vervangen

Vervangen Canexel door optisch gelijke soort. Lengte 10 meter en 8 planken dubbel rabat hoog, dus 2.4 meter hoog. Er zitten 4 ramen in de zijkant. Graag prijsopgaven wat dit ongeveer gaat kosten.

Canexel vervangen

Onderste Canexel planken zijn ongeveer 28-30 cm hoog en beginnen te rotten, deze moeten vervangen worden. Of optie twee dubbel rabatdeel vervangen van circa 5 lengtes a 3.66 meter, is geen grote klus en naar mijn inziens als vul werk worden beschouwd. Betreft een chalet. Zou dit graag een keer gerealiseerd willen zien. Graag ontvang ik een offerte.