Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur aan de voorkant opnieuw voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur aan de voorkant opnieuw voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur aan de voorkant opnieuw voegen

Buitenmuur aan de voorkant opnieuw voegen

Graag het huis aan de voorkant ( 5 X 7 meter) opnieuw voegen. Huis is van 1967. Wordt de hoogste tijd!

Buitenmuur aan de voorkant maken

Ongeveer 35 m2 wij zou willen een nieuwe baksteen muur die mooie gedaan is. En wij willen graag een idee krijgen wat dat zou kost. Ik hoor graag van u. t

Voegen in de buitenmuur vervangen

Voor en achterkant huis voegen vervangen. Voorkant en zijkant schuur voeg vervangen

Buitenmuur reinigen bij een bungalow

Van de voorkant van de bungalow moeten de stenen worden gereinigd met stoom en het voegwerk moet worden vervangen. Gaat om een normale voeg die je overal ziet. Het is 1 rechte gevel van 20 meter lang. Totaal exclusief de ramen en deuren gaat het om 50m2 metselwerk. Omdat het bungalow is gaat het om 1 etage. Het gaat ook alleen op de gele steen. De zwarte steen moet alleen gereinigd worden met stoom. Voeg is nog perfect.

Buitenmuur reinigen en impregneren

De buitenmuren reinigen en impregneren, circa 90 vierkante meter, aan de zij- en voorkant van de woning. Zou ook graag mijn rolluiken geheel gereinigd hebben.

Buitenmuur beplaten en stucen

Alleen de voorkant van het huis, op de begane grond en eerste verdieping, platen aanbrengen en stuken. Aan de voorzijde van het huis zit een zachte steen die poreus is. Er zijn ook wat kleine stukjes losgelaten. Het is niet te schilderen dus wil ik er platen met stucwerk erop laten zetten, een Duits systeem.

Buitenmuur reinigen en voegwerk herstellen

Wij willen graag de buitenmuur laten reinigen, scheuren repareren plus voegwerk. We willen graag de spouwmuren laten isoleren (voorkant een zijwanden). De voorgevel en de zijgevel komt op 84 m2. Eventueel willen we de achterkant mee laten nemen (hier zitten ramen en een balkon in), ik schat dit op ongeveer 30 m2. Bouwjaar huis 1914.

Garage zonder fundering metselen

Een garage metselen zonder fundering. Garage is 6m bij 3,34m en normale hoogte (2,60m) De garage komt tegen het huis, hier hoeft dus geen buitenmuur gemetseld te worden. Aan de voorkant van de garage komen openslaande deuren en achter een normale deur en een raam

Buitengevel opknappen

De oude buitenmuur heeft aan voorkant scheuren en verf bladdert af. Dus schoonmaken en scheuren uitkappen en aansmeren. Buitengevel aan de achterkant ook opknappen en andere helft, 30 m2, opstucen met Knauf UP 210

Bitumen plaatsen op keldermuur

Ik wil graag de buitenmuur van het souterrain met bitumen laten afwerken. Er zal 2 meter diep grond weggehaald moeten worden over een lengte van 6 meter om bij de buitenwand te kunnen komen, van het souterrain. Hier zal bitumen tegen aan geplaatst moeten worden en daarna het gat dichtmaken alsof er niets is gebeurd. Het gaat om de voorkant van de woning, de grond is bestraat met vierkante betontegels. Graag ontvang ik een offerte.