Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur voegreparatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur voegreparatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur voegreparatie

Buitenmuur voegreparatie

Ik heb een hoekhuis. Een aantal hoekvoegen zijn verbrokkelt. Daarnaast zijn er kleine delen van het voegwerk aan de tuinzijde afgebrokkeld. Ik durf niet precies te zeggen hoeveel m2 het zal zijn, dit dient de vakman te beoordelen.

Voegreparatie laten uitvoeren

Graag offerte voor het repareren van voegwerk door een lekkage. Het betreft slechts een paar voegen, rand van de buitenmuur/balkonmuur. Het vocht is doorgetrokken naar de binnenmuur.