Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur schilderen

Buitenmuur schilderen

Ik wil graag 18 m² buitenmuur laten schilderen. Het moet onder het overkapping gedeelte gebeuren. Het is een spouwmuur en het grootste deel is enkel steens.

Buitenmuur isoleren en schilderen

Ik zoek een partij die mijn achtergevel kan renoveren. Het gaat om het plaatsen van isolatie en het opnieuw schilderen in verband met loslatende verf. Dit werk moet plaatsvinden op 3 hoog en betreft ongeveer 40 m2.

Buitenmuur verstevigen en verhogen

We hebben een buitenmuur waar eerder een slecht geplaatste overkapping tegenaan stond. We zijn deze aan het neerhalen en willen in verband met privacy en inbraak de muur verhogen en eventueel verstevigen. Hij lijkt te wiebelen. Staat op een fundering en moet ongeveer 80 cm omhoog. Het is ongeveer 6.50 meter breed. Het hoeft niet met dezelfde stenen of iets dergelijks te zijn, we gaan de boel toch schilderen. Als het maar omhoog gaat en stevig is.

Buitenmuur verhogen, herstellen en stuken

Wij hebben bij onze woning een gemetselde buitenmuur van 180 cm hoog die wij willen laten verhogen. Er moet in totaal maximaal 2 m² metselwerk op. Verder moet er op een hoek van de muur wat metselwerk en voegwerk worden hersteld. Een deel van die muur is al afgesmeerd met buitenstuc. Ik wil de overige delen op dezelfde wijze laten afsmeren, zodat ik de hele muur daarna kan gaan schilderen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Buitenmuur beplaten en stucen

Alleen de voorkant van het huis, op de begane grond en eerste verdieping, platen aanbrengen en stuken. Aan de voorzijde van het huis zit een zachte steen die poreus is. Er zijn ook wat kleine stukjes losgelaten. Het is niet te schilderen dus wil ik er platen met stucwerk erop laten zetten, een Duits systeem.

Stucwerk van de buitenmuur verwijderen en daarna wit schilderen

De buitenmuur van 7 meter lang bij 2,5 meter hoog is voorzien van stucwerk. We hebben het niet zelf gedaan want we wonen hier pas. Gedeeltelijk hecht het ook niet goed en laat het zelfs al los. Afsteken gaat op sommige stukken vrij makkelijk, andere vlakken zitten ook gewoon goed vast. We willen de muur met de 3 zuilen die eraan vast zitten zo goed als schoon en weer gewit hebben. De grove en iets wat 'Efteling stijl' achtige ondergrond die zal ontstaan vinden we wel mooi. Dus grotendeels alles weg maar we verwachten geen schoon metselwerk als eindresultaat. Er zijn foto's beschikbaar.

Stucwerk buitenmuur herstellen en schilderen

Mijn buitenmuur van 8.55 meter lang en 3.5 meter hoog is enkele weken geleden ondergespoten met graffiti. Ik heb een schoonmaakbedrijf de graffiti laten verwijderen. Als gevolg hiervan zijn kleine stukjes kalklaag losgelaten. Dat stuk moet hersteld worden en de muur moet opnieuw gesausd worden.

Klimop restanten verwijderen van de gevel

Het betreft een buitenmuur van ongeveer 35 m2. Op ongeveer 15 m2 zit restanten van een klimop. Wij overwegen de gehele muur te zandstralen of opnieuw te schilderen. Dit is afhankelijk van de offerte.

Repareren zijgevel en schoorsteen ...

Repareren zijgevel en schoorsteen : -(laten) bouwen steiger op aflopend dijktalud -Uitkappen slecht deel stuclaag buitenmuur (roet&vocht) -Repareren stuclaag buitenmuur in zelfde stijl -Impregneren gehele zijgevel -Schilderen zijgevel -Schilderen makelaar en overstekken/boeiboorden (enkel zijgevel) -Repareren voegwerk/metselwerk schoorsteen -Repareren en waar nodig vervangen loodslabben schoorsteen