Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur repareren

Buitenmuur repareren

Ik wil een afgebroken muur vernieuwen of repareren. De muur is ongeveer 3 meter lang en 90 cm hoog. Het liefst wil ik dat het niet zichtbaar is dat de muur gerepareerd is dus waarschijnlijk moet de hele muur vervangen worden.

Vochtige buitenmuur repareren

Op de buitenmuur van een uitbouw van de woonkamer zitten vochtvlekken. De uitbouw is geplaatst in 2000. We weten niet wat de oorzaak is. Er liggen dakpannen op het dak. Graag willen wij info over de prijs. Wij kunnen u per E-mail een foto sturen. Het gaat om een dak van 18 m2.

Buitenmuur repareren

Wij hebben voor 2 zaken een metselaar nodig: 1. Het dichtmetselen van gaten in onze buitenmuur en van de spouwmuur vanuit de kelder op dat punt. Deze gaten in het metselwerk zijn ontstaan als gevolg van een langdurige lekkage van onze afvoer naar het riool. Dit moet maandag 18 september plaatsvinden. Komende dagen komen er andere bedrijven voor de andere werkzaamheden. 2. Het metselen van 2 plateaus; 1 bij voordeur (100 x 50 cm), 1 bij openslaande deuren (200 x 50 cm). Dit zijn plateaus gemaakt van 16x16 tegels behorende bij een jaren 20 woning; Dit moet gebeuren in de week van 25 september. Graag offerte inclusief tegels.

Voegen in de buitenmuur repareren

I may need your help on facade of outside wall. Can you please contact me for an appointment and check on site what exactly needs to be done? (stenen vervangen en voeg plaatsen). Klant heeft de stenen al.

Scheur in de buitenmuur repareren

Scheur in de buitenmuur repareren. Trapsgewijs verspringende scheur door voegen en stenen, van dakrand naar beneden tot raamkozijn, over een afstand van ongeveer een meter. U kunt een bericht met telefoonnummer achterlaten dan bel ik terug.

Buitenmuur repareren

Stenen afgebrokkeld

Scheur in de buitenmuur laten repareren

Tussen een aanbouw en de bestaande woning is een scheur ontstaan. De scheur is ongeveer een centimeter de lengte van boven naar beneden. Het is moeilijk te zien hoe diep de scheur is.

Voegen in de buitenmuur herstellen

In 1 buitenmuur enkele voegen repareren. In deze zelfde muur op de begane grond is de buitenmuur een binnenmuur van de garage daar zitten scheuren in het voegwerk, deze ook repareren. Buiten is het circa 1 m2 wat er slecht is aan voegwerk. En aan de zijkant dakpannen vastleggen.

Woonhuis met scheuren repareren

Er zijn scheuren van 2 - 3 meter lang en 2 mm breed in de buitenmuur na zware graafwerkzaamheden. De scheuren lopen door de stenen heen. In de wijk is er tot 1.80 meter diep afgegraven, de boel is gevuld met speciale blokken en weer afgedicht. Reden hiervoor was dat de wijk verzakt was. De gemeente heeft hiervoor een aannemer aangesteld. Ik wil de gemeente aansprakelijk stellen hiervoor. Echter de verzekering van de aannemer wil weten wat de kosten zijn. Graag maak ik met u een afspraak om de schade op te nemen en uw offerte uit te brengen voor het herstel.

Scheuren in de buitenmuur repareren

Zoals op de foto's is te zien is mijn buitenmuur aan het scheuren vanaf het balkon tot aan het keukenraam. Een aantal stenen zit los. Liefst reactie per mail. Op een buur balkon is een opbouw gebouwd. Het is een huis van 1932. Er is nog nooit iets aan de hand geweest, tot het moment van de plaatsing van de opbouw bij de buren.

Partners

Partners van Casius