Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur opnieuw metselen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur opnieuw metselen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur opnieuw metselen

Buitenmuur metselen en tegelen

Ik wil graag een buitenmuur van 10 m2 metselen en laten betegelen.

Buitenmuur opnieuw metselen

De stenen van de achtermuur beginnen los te raken en diverse herstelwerkzaamheden dienen waarschijnlijk gedaan te worden. De woning is ongeveer 5 meter breed en het zal om ongeveer 10 m2 gaan. De buitenmuur moet dus gemetseld en gevoegd worden ter herstel. Er zijn eventueel nog andere werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals de randen van de kozijnen.

Buitenmuur metselen

Voor een toekomstige uitbouw. Fundering opmetselen, 2,4 meter diep, 5,7 meter breed. Rechter muur tot 2,4 meter hoogte. Linker muur tot 0,5 meter hoogte + pilaar op de hoek voor dak ondersteuning. Locatie is bereikbaar.

Buitenmuur metselen

14m2 schoonmetselwerk voorgevel en zijgevel. Klein uitbouwtje van de hal.

Buitenmuur bijmetselen en poort terugplaatsen

Ik wil een stuk buitenmuur metselen en de poort die op de grond licht op de foto terugplaatsen op zijn plek. Het gaat om het bovenste blok van de poort van ongeveer 1 bij 0,5 meter.

Buitenmuur metselen

Graag een prijs per m2 metselwerk voor een buitenmuur om een woning heen met isolatie . De fundering kan ikzelf verzorgen na specifcatie detail fundering buitenmuur .

Muur metselen en voegen

Buitenmuur voor uitbouw ongeveer 16m2. Materiaal al op locatie.

Buitenmuur metselen en glad voegen

16 m2 halfsteens metselen en glad voegen. Materieel aanwezig.

Buitenmuur metselen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen naar aanleiding van een buitenmuur die gemetseld dient te worden. Aan de achterzijde van de woning zullen wij een uitbouw gaan plaatsen in een L vorm. De oppervlakte van de muur zal ongeveer 45-50 m2 zijn.

Fundering voor uitbouw maken en muurtjes in de tuin metselen

1 wordt haaks op de achtergevel gezet als scheidingsmuurtje met de buren. Deze is 3 meter lang en 2 meter hoog. Aan mijn kant wordt er een uitbouw tegenaan gebouwd. Dus voor mij is het de basis van een buitenmuur. Tevens komt er een losse muur om de tuin met de andere buurvrouw te scheiden. Deze wordt verdiept, zodat je waarschijnlijk uitkomt op 3 x 5 meter. Dit is de basis van een verlaagd terras. De deur in achtergevel gaat eruit en dat gat moet aan de onderzijde dichtgemetseld worden, tot halverwege de hoogte. Stenen in overleg.