Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur metselen aanbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur metselen aanbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur metselen aanbouw

Buitenmuur metselen aanbouw

Wij zoeken iemand die onze uitbouw kan metselen, het gaat allereerst om een spauwmuur of enkele muur van ongeveer 40 m2. Het is de bedoeling dat er een goed geissoleerde muur terrecht komt, wij laten ons dan ook graag ter plekke adviseren door een vakman over de opties die hiervoor beschikbaar zijn. e

Metselen

Ik heb een aanbouw laten plaatsen en de buitenmuur moet gemetseld worden. Hij is al voor een klein deel gemetseld maar mijn metselaar is ziek geworden. Ik wil alleen weten wat de kosten hiervan zijn en hoe lang je er mee bezig bent. 3 bij 5,80 uitbouw, midden een schuifpui en links en recht twee kleine raampjes. Materiaal is er, dus alleen het metselen en hoe lang dit zal duren.

2x Zijmuur metselen

Ik ontvang graag een offerte voor het opmetselen van 2x buitenmuur op fundering. 3,5 meter x 2,5 meter hoog per muur.

Gevel opnieuw metselen en impregneren

Betreft buitenmuur op het westen. Voegen zijn in vrij slechte staat. Graag zouden we ook na het herstellen van de voegen willen laten impregneren. Het gaat om ongeveer 90 m2. De gevel is ongeveer 9,5 meter hoog (3 verdiepingen). Ik beantwoord geen telefoontjes van anonieme bellers. Stuur in dit geval een sms of email om contact op te nemen.

Enkele stenen in buitenmuur metselen

Zie foto. Zowel links als rechts bovenin de muur zit een gat. Dit wil ik dichtgemetseld hebben.

Buitenmuur afbreken en opnieuw opbouwen

Ik wil graag een halfsteens gemetselde muur opnieuw laten metselen, compleet met alles er op en er aan. De muur (nieuw) moet worden afgebroken en puin worden afgevoerd. Ook weet ik niet of de isolatie moet worden vervangen, maar kan beschadigen tijdens het afbreken denk ik, dit laat ik aan u expertise. De totale oppervlakte is 33M2 De reden van dit alles is omdat het slecht is gemaakt en er veel dansende stenen zijn, verticale stootvoegen lopen niet gelijk en zijn niet verschillend (van 1,5 to 3 cm). Materiaal : Buitengevel wit metselwerk Wasserstrich Waalformaat in halfsteenverband (stelpost €410 per 1000 excl.BTW) Wit. Buitengevel voegwerk in wit metselwerk 4mm Verdiept en doorgestreken Wit. Isolatie bij metselwerk Minerale wol Rockwool Duo o.g.

Metselen 12m2 buitenmuur

ik zoek iemand die een buitenmuur kan metselen. ik ben bezig met een uitbouw. muur is 3m lang en 2.90 m hoog. Daarnaast moet er nog 0,5 m in de breedte een muur komen voor de schuifpui. Graag reageren met een prijsindicatie.

Een kleine buitenmuur metselen

Ik wil een stukje buitenmuur metselen voor in mijn woning. Het gaat om een stukje van maximaal 5 vierkante meter.

Metselaar voor buitenmuur berging

Ik ben op zoek naar iemand die de buitenmuur van mijn berging kan metselen. Het gaat om 50 m2.

Buitenmuur metselen

Ik wil voor een aanbouw in Spijkenisse buitenmuur (30 vierkante meter) en binnenmuur (2 ) metselen. Ook isolatie plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.