Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen

Buitenmuur verhogen

De bestaande buitenmuur is een spouwmuur met een hoogte van 1 meter, deze wil ik verhogen met een enkelsteensmuur en de benodigde kolommen naar 1,90 a 2 meter. Indien mogelijk wil ik de glazen panelen laten verwijderen en afvoeren.

Buitenmuur metselen

De buitenmuur is nu voorzien van glasblokken. Deze moeten worden verwijderd en een muur moet gemetseld worden in de plaats van deze glazen blokken. De kleur van de stenen moeten hetzelfde worden als van het huis. De afmetingen weet ik niet. Het afvoeren van het puin wil ik door de vakman laten doen.

Buitenmuur van glazen bouwstenen plaatsen

Ik heb in mijn buitenmuur op de 1e verdieping oud metselwerk met glasblokken, steen en een rollaag. Dit moet verwijderd worden en ik wil daar opnieuw glazen bouwstenen laten plaatsen. Het gaat om een stuk van ongeveer 165 cm hoog en 240 cm breed met aanvullend nog wat metselwerk /herstelwerk van de rollaag er boven. Er kan worden gewerkt vanaf een balkon. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Er wordt een stuk aan het huis gebouwd, ...

Er wordt een stuk aan het huis gebouwd, fundering en heien is al gebeurd. Er moet een niet dragende buitenmuur op worden getrokken met bijbehorende dakbedekking. De fundering kan 4-5 ton dragen en in de buitenmuur komt max 1 raam, indien constructie met glazen dak of koepel te duur wordt. De muur is in totaal 4m, maar is opgedeeld in 2m bij 2m in een hoek van 90°. Isolatie en ventilatie zijn van belang bij in acht neming van de bouw van deze muur. We hebben de sleutel van dit huis nog niet in handen.