Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuur van een afdeksteen voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuur van een afdeksteen voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuur van een afdeksteen voorzien

Buitenmuur van een afdeksteen voorzien

De buitenmuur van de gemetselde plantenbakken/afscheidingsmuur van een VvE complex moet van een afdeksteen worden voorzien. De lengte is 245 meter, de breedte 21 cm en de hoogte 85 cm.

Metselwerk renoveren en vochtproblemen oplossen

De muur van mijn buitenbalkon is slecht. Er dient gedeeltelijk opnieuw gevoegd te worden. Wellicht moet de muur verankerd worden aan de buitenmuur. Op de balkonmuur wil ik verder graag een afdeksteen/plaat om weersinvloeden beter te keren. Het balkon is 4 meter breed en 1 meter diep. Daarnaast zijn er vochtproblemen met de schoorsteen. De schoorsteen staan schuim en is in het verleden al geïmpregneerd. De problemen dien en of opgelost te worden of de schoorsteen dient te worden verwijderd daar deze niet meer gebruik wordt. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.