Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren zandstralen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren zandstralen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren zandstralen

Voegwerk van buitenmuren vervangen

Ik wil een groot pand van 20 bij 10 meter opnieuw laten voegen omdat het voegwerk slecht is. Eventueel zandstralen en ander werk.

Gevel zandstralen en voegwerk herstellen

Muren zandstralen en voegwerk herstellen 40 m2/ Gemetselde buitenmuren.

Buitenmuren zandstralen

Graag laat ik de gevels zandstralen. De voegen zijn er uitgehakt en de oppervlakte is ongeveer 280 m2.

Buitenmuren zandstralen

Buitenmuren zandstralen omdat er met verkeerd middel overheen gestuct is. Het stuckwerk is verwijderd nu zandstralen om de resten weg te halen.

Buitenmuren van de recrcreatiewoning zandstralen

Alle buitenmuren van mijn recreatiewoning moeten worden gezandstraald. 30 m2.

Buitenmuren reinigen en voegen vervangen

Wij wonen in een vrijstaand oud herenhuis uit bouwjaar 1913. Binnenkort wordt dit geschilderd en daaraan voorafgaand willen wij de buitenmuren laten reinigen. Het zijn gemetselde buitenmuren met een snijvoeg, in totaal ongeveer 120 m². Wij nodigen bedrijven graag uit om de muren te beoordelen en ons te adviseren over de beste methode om deze schoon te maken, bijvoorbeeld door zandstralen, stoom reinigen of op andere wijze. Daarna willen we de voegen laten uitslijpen en een nieuwe snijvoeg laten zetten. Het pand heeft geen monumentenstatus. Ik wil daarom ook een offerte ontvangen voor een platte voeg. Als laatste moeten de muren goed worden geïmpregneerd.

Buitenmuren zandstralen en impregneren

Het gaat om een huis van 20 jaar oud met witte en bruine bakstenen. Het totale wandoppervlak is ongeveer 700 m2. Er zit nu alg en corrosie op de buitenmuren door de weersomstandigheden. Ik wil graag dat de wanden gezandstraald worden en daarna geïmpregneerd.

Zandstralen van de buitenmuren van een villa

Graag offerte voor het zandstralen van een gevel (rondom) van een villa. Huidige ondergrond is Keim en de oppervlakte bedraagt 300 m2. De aanvraag is voor een klant van ons onderhoudsbedrijf.

Zandstralen buitenmuren

Zandstralen van twee buitenmuren (afmetingen ca 7 x 2,5 meter en 5 x 2,5 meter) opgebouwd van oude ijsselsteentjes. Steentjes zijn afgebikt, maar wij willen graag dat iemand van tevoren (voor dat de muren opgebouwd worden) komt kijken of de stenen schoon genoeg zijn en of de rest weg te krijgen is met het zandstralen. De muren moeten dus nog gebouwd worden.

We hebben interesse om een, wit ...

We hebben interesse om een, wit geschilderde, 2 onder 1 kap woning te kopen. Voor zover we weten is het huis al sinds 1984 rondom wit geschilderd. Graag zouden we het volgende willen weten: 1. Kunnen we het laten zandstralen zodat de natuurlijke bakstenenmuur weer zichtbaar wordt? 2. We willen graag een indicatie van de kosten van het zandstralen? 3. En eventueel de kosten van het opnieuw voegen van de buitenmuren?