Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren schuur voegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren schuur voegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren schuur voegen

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte voor het reinigen/stralen van mijn buitenmuren en tevens opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren '60. De pure gevel is ongeveer 37 m2 groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het behandelen van de gevel van mijn schuur. Dit is ongeveer 13 m2.

Buitenmuren schuur voegen

Onze nieuwe gebouwde schuur moet gevoegd worden aan de buitenkant. Het gaat om ongeveer 44 m2.

Muren van een schuurtje verhogen met 50 cm metselwerk

Aan onze woning is een schuurtje gebouwd van 4 meter lang en 3 meter diep. Wij willen de gemetselde buitenmuren graag met 50 cm laten verhogen. Daarbij moet ook een raam en deurkozijn omhoog worden gezet. Daar komt dan ook nieuw metselwerk onder. Ik haal zelf het dak van de schuur af. Ik weet niet of het een halfsteens of steens schuur is. Het gaat om ongeveer 6 m² metselwerk als het halfsteens is, anders het dubbele. Ik heb al stenen aanwezig, overige materialen laat ik graag meenemen. Ik wil de klus als het mogelijk is over 14 dagen laten uitvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel een bezoek vooraf op prijs.

Buitenmuren metselen voor een schuur

Een schuur metselen van 6500 stenen plus minus 84 m2 stenen

Buitenmuur herstellen en voegwerk van de hele woning vernieuwen

Wij wonen in een tussenwoning, waar de voorgevel gedeeltelijk bestaat uit een soort sierstenen. Hiervan zijn er 15 kapot en ik wil die graag laten vervangen. Verder wil ik alle buitenmuren van mijn woning en de schuur opnieuw laten voegen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te laten beoordelen en opmeten en ik ontvang hierna graag uw gedetailleerde offerte. Ik heb slechte ervaringen met bedrijven die het werk hier komen opnemen maar geen offerte sturen, ondanks mijn herhaald verzoek. Daarom vraag ik alleen aan serieuze bedrijven om te reageren.

Reparaties aan het voegwerk

De buitenmuren van mijn huis zijn deels voorzien van metselwerk. Op de begane grond en bij de schuur heb ik geconstateerd dat het voegwerk los zit en soms niet meer aanwezig is. Het betreft een huis uit 1971. Ik schat in dat het om 8 m2 gaat.

Verf van de buitenmuren verwijderen

Op enkele gemetselde buitenmuren van mijn woning en de schuur, heeft de vorige bewoner witte verf aangebracht. Het gaat om 35 tot 40 m² waarvan ik de verf wil laten verwijderen als dat mogelijk is. Graag laat ik de situatie even beoordelen en ontvang hiervoor een prijsopgave.

Voegwerk aan buitenmuren en schuur laten herstellen

Voegwerk huis en schuur herstellen. Het gaat om een jaren 70 huis. We hebben nu last van vocht in huis. Het gaat om een schakelwoning met een schuur er aan vast. Het gaat om twee verdiepingen. Het gaat om muren van 4 meter breed. Het huis heeft een plat dak.

Buitenmuren waterdicht maken

Buitenmuren garage waterdicht maken, 10 meter bij 4 meter oppervlakte schuur.

Metselaar(s) gezocht

Hallo, Ik wil zelf alle materialen aanschaffen, voor het bouwen van een loods/schuur, gebouwd met stenen. Het project (buitenmuren) zo ongeveer 18000 stenen bevatten. Zou graag een offerte ontvangen ofwel een uursprijs, of een totaalprijs van de buitenmuren.