Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren renoveren en schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren renoveren en schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren renoveren en schilderen

Buitenmuren renoveren en schilderen

Ik zoek een gevelspecialist die mijn buitenmuren kan renoveren en schilderen. Het gaat om ongeveer 50 m2. De muren zijn bepleisterd en er is spouwmuurisolatie aangebracht. De bepleistering is hier en daar beschadigd en voorzien van een bobbelige deklaag van ongeveer 2 mm. Deze deklaag heb ik gedeeltelijk verwijderd met een steekmes en een hamer. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning welke goed bereikbaar is.

Buitenkant huis renoveren

Wij hebben aan de buitengevel last van afgebrokkelde en loszittend stucwerk op de buitenmuren van onze woning, waardoor de vocht nu in de slaapkamer komt. Ik weet alleen niet hoe groot de oppervlakte is, maar wil wel graag een indicatie weten wat de prijs kost voor de buitengevel. De loszittend stucwerk op de buitenmuren zitten op de 2e etage. We wonen op een hoekwoning waarvan de 2e en 3e etage van ons is. Ook hebben we een vochtplek (wit kalk plek) aan de andere kant van onze buitenmuur. Kan je wit kalkplek op de muren ook behandelen/verwijderen? Zie hieronder een foto van onze voorkant woning. Wij wonen in Amsterdam zuidoost. Graag zie ik u offerte tegemoet. Indien u vragen heeft, dan hoor ik het graag.

Stucwerk verwijderen van een bakstenen muur

Ik ga dit huis compleet renoveren. Ik wil graag het stuck van de binnenmuren verwijderen die grenzen aan de buren links en rechts (incl. trappenhal). Het stuckwerk op de dragende muur in het midden van huis en de buitenmuren (voor & achter) moet blijven zitten. Het afval moet ook door jullie opgeruimd en afgevoerd worden. Het eindresultaat zijn zuivere / stofvrije muren, waarvan de bakstenen goed zichtbaar zijn en de voegen een 0,5 tot 1 cm zijn weggehaald, zodat de bakstenen goed zichtbaar zijn. Oppervlakte ongeveer 13 x 24 meter.

Gevel renoveren

Graag wil ik een offerte voor het reinigen/stralen van mijn buitenmuren en tevens opnieuw voegen en impregneren. Het gaat om een tussenwoning uit de jaren '60. De pure gevel is ongeveer 37 m2 groot. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het behandelen van de gevel van mijn schuur. Dit is ongeveer 13 m2.

Gevels van een hoekwoning isoleren en renoveren

Ik wil alle gemetselde buitenmuren van mijn hoekwoning laten afbreken. Daarna wil ik er isolatiemateriaal laten aanbrengen en vervolgens de gevels met nieuwe stenen laten opmetselen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw plan van aanpak en offerte.

Gevel van een hoekwoning renoveren

Wij hebben een hoekwoning, een eengezinswoning uit bouwjaar 1951, waarvan het voegwerk in de buitenmuren slecht is en gerenoveerd moet worden. Ook willen we alle gevels laten impregneren. Het gaat om in totaal ongeveer 60 m². Wij laten de muren graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Gevel renoveren en nieuwe lateien aanbrengen

Wij wonen in een kleine woonboerderij met stucwerk op de buitenmuren. Wij willen de voorgevel van de boerderij laten opknappen. We denken aan het plakken van brede steenstrips of platen met een steenprofiel in de kleur wit, grijs of marmer. De onderzijde van de voorgevel is 7 x 4 meter. Daarboven is er een driehoekvorm, 0,5 (7 x 4). De voorgevel heeft 4 ramen van elk 2,5 x 1 meter. Er moeten ook nieuwe lateien worden aangebracht. Ik bezit zelf een goede steiger voor dit werk. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en sta open voor advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde aanbieding.

Voegen van buitenmuren renoveren

De voegen in de buitenmuren van ons hoekhuis moeten vervangen/hersteld worden. Wij willen graag een offertebezoek aan huis aanvragen in verband met diverse onderdelen die bekeken moeten worden, naast de muren schoorsteen, klimop, zinkplaten. We willen graag advies over hoe en wat en uiteraard de kosten. De muuroppervlakte is ongeveer 30 m2 totaal.

Voegen in buitenmuren renoveren

Het gaat om de voegrenovatie aan de buitenmuren. Voor- en achtergevel. Breedte van de gevel is ongeveer 5.5 meter. Hoogte: begane grond en eerste verdieping. Minus 3 ramen boven van 120x160, voordeur en schuifpui 4x2.5 meter. Een achterkant is iets vervuilder en slechter dan de voorkant. Gevel is gemetseld met rode baksteen. Huis van begin jaren 1980.

Buitenmuren van de kruipruimte renoveren

In de kruipruimte zijn een aantal buitenmuren verzakt. Deze buitenmuren moeten gerepareerd / hersteld worden.