Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren isoleren en voorzien van gevelbekleding

Isoleren buitenmuren

Wij zouden graag de buitenmuren willen laten isoleren. Het gaat om een isoleren van keuken (een soort aanbouw met plat dak. het dak steekt ongeveer 10 cm uit). Plusminus 25 m² willen wij geïsoleerd en afgewerkt zien. De hoogt van de bouw is 2,5 meter. De gevel is goed te bereiken.

Buiten muren isoleren en afwerken met Crepi

Ik wil graag de buitenmuren laten isoleren en af laten werken met Crepi. Het gaat om ongeveer 60 m2, ik verneem graag van u

Buitenmuur isoleren en bekleden

Beide buitenmuren moeten worden geïsoleerd. Daarna afgewerkt met douglas hout. Gepotdekseld. Is ongeveer 150 m2

Isoleren buitenmuren met goede afwerking

De spouwmuren zijn al geïsoleerd. Wij zouden graag een richtprijs krijgen van een goede isolatie tegen de muren en daarna (waarschijnlijk) cement bepleistering. Maar dat laatste is nog niet zeker. Het gaat om ongeveer 220/250 m2. Belangrijk voor ons is dat de muren mooi blijven en dus niet lelijk en vies worden door weersinvloeden en bomen die in de buurt staan. Wij wonen in een vrijstaand huis van 1965 en ons huis is nu aan de buitenzijde wit. Goed advies is altijd welkom. We hebben ook nog een plat dak te isoleren. Als het financieel haalbaar is willen we 2 isolatie maatregelen nemen om in aanmerking te komen voor 20% subsidie.

Gevel isoleren en afwerken met stucwerk

Isolatie van gedeelte van de buitenmuren van onze woning, ongeveer 75 m2, en afwerken met crepi/ wit stucwerk. Gedeelte van de woning is uitgebouwd en wel geïsoleerd, maar oorspronkelijke gevels zijn niet geïsoleerd. We hebben steensmuren. De twee kop gevels zijn wit geverfd. Het gaat om 2 verdiepingen. Ik denk wel dat een vergunning nodig is.

Het herstellen en isoleren van de gevel

Ik heb 2 buitenmuren, waarvan 1 zeker vocht doorlaat. wil graag weten wat de mogelijkheden zijn Er zaten kunststof platen op, dit is er afgehaald tot de nok. Door de storm merkte wij dat dit totaal niet meer gesoleerd is. Ik denk dat het om ongeveer 75m2 zou gaan. Dat zal opgelost moeten worden, graag nodig ik een vakman uit om dit te komen bekijken. Het dak zit ook tegen vervanging aan inclusief.

Het isoleren van 200m2 aan buitenmuren en afstucen

Graag buitenmuren isoleren en afstucen. Ongeveer 200m2. Huis uit 1975. Minimaal 3.5 RD realiseren, in verband met een subsidieaanvraag.

Gevel renovatie bungalow

Wij willen de buitenmuren, nu gele steen, laten isoleren en stucen voor een moderne look van deze bungalow uit de jaren 80 en ook voor de duurzaamheid en energie besparing.

Gevel renoveren

Ik wil mijn buitenmuren isoleren. De buiten muren zijn wit geverfd en dat vinden wij jammer vandaar dat we er steenstrips op willen hebben. Het gaat om 125 m2 gevel. Graag ontvang ik een offerte.

Het isoleren van de buitengevel

Buitenmuren / gevel isoleren aan de buitenzijde en afwerken. Het gaat ongeveer 60-70 m2, hier gaan nog wel een aantal ramen vanaf. De woning zelf heeft 2 verdiepingen en er zal ruimte zijn voor een steiger. Wij laten ons eerst graag adviseren over de types isolatie die hiervoor beschikbaar zijn, het isoleren van een spouwmuur zie ik persoonlijk niet zitten.

Partners

Partners van Casius