Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken

Alle buitenmuren laten isoleren

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft de buitenmuren. Deze wil ik laten isoleren aan de zij- en achterkant van de woning. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60-70 m2 en twee verdiepingen hoog. De woning is 16 meter lang ongeveer.

Buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken

Het gaat om isoleren van de buitenmuren, ongeveer 100 vierkante meter. Betreft een halfopen woning/rijtjeshuis. Huidige situatie buitenmuren: zijn niet geïsoleerd. Gewenste werken isoleren van de buitenmuren 15 cm dik. Daarna afwerking met crepi.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Gevels van een hoekwoning isoleren en renoveren

Ik wil alle gemetselde buitenmuren van mijn hoekwoning laten afbreken. Daarna wil ik er isolatiemateriaal laten aanbrengen en vervolgens de gevels met nieuwe stenen laten opmetselen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw plan van aanpak en offerte.

Buitenmuren isoleren en afwerken

Oude bungalow enkelsteen (blokken) daarop raggel met hout. Veel vocht doorslag, dus ik zou het hout eraf, eventueel isoleren en stucwerk, of alleen stucwerk dat isoleert en damp door latend is. Buitenwerk: 40 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Voegwerk in de buitengevel vernieuwen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1948, waar het voegwerk van de buitenmuren hier en daar slecht is. We laten het voegwerk graag beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor het vernieuwen van ongeveer 88 m² voegwerk met een platte voeg. Omdat we ook de spouw willen laten isoleren, moet het werk even worden afgestemd met andere partijen.

Verwijderen glaswol en opnieuw isoleren en voegen gevels

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1974. Wij zitten hier in een voormalig poldergebied waar het grondwaterpeil erg hoog is. In de kruipruimte stond steeds veel water. Inmiddels pomp ik dit dagelijks met een dompelpomp weg. Mijn spouwmuren zijn geïsoleerd met glaswol maar dit wordt in de herfst en winter vochtig door vochtdoorslag door de buitenmuren. De isolatiewaarde is daardoor weg. Wij willen door een aannemer het glaswol laten verwijderen en de spouwmuren opnieuw hoogwaardig laten isoleren. Om opnieuw vochtdoorslag door de buitenmuren te voorkomen moeten de huidige voegen verwijderd en vernieuwd worden en daarna worden geïmpregneerd. De oppervlakte van de achtergevel is 23 m², van de voorgevel 26 m² en van de zijgevel 60 m². Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te bespreken.

Garage metselen

k zou graag willen weten wat het metselen van mijn garage gaat kosten. Het gaat om het volgende: - het metselen van buitenmuren met terug liggende voeg. De stenen zijn reeds geleverd. - Binnenmuren plaatsen en isoleren dus de ankers moeten ook worden vastgezet. Nog geen materialen voor aanwezig, graag mee aanbieden. Binnenwanden 120 mm dik, isolatie 150 mm dik. Buitenmaat garage 10 x 6 meter en 2.70 meter hoog. Een tekening van de garage is bijgevoegd.

Buitenmuren isoleren en stucen

Het betreft het volledig stuken van de buitenmuren. Buitenwerk Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Impregneren van gevels en buitenmuren

Het impregneren van twee buitenmuren en twee voorgevels van een twee-onder-een kap. Voorgevels elk circa 15 m2 minus ramen/deur en 8 a 10 m2 per zijgevel. Punt naar het dak begint boven de begane grond. Het zijn arbeiderswoningen uit de jaren 1950. Normale baksteen en voeg. Mogelijk willen we ook isoleren, kan u dat optioneel meenemen in uw offerte?