Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Het isoleren van de buitengevel en het aanbrengen van stucwerk, wij willen daarna schilderen. Het betreft een gemetselde gevel aan de voor- en twee zijkanten van de woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 en het betreft alleen werk aan de begane grond.

Buitengevels isoleren en voorzien van crepi

Gevel isoleren en afwerken met crepi van een half vrijstaande woning met garage. Het betreft ongeveer 110 m2 aan gestucte gevels. Het gaat om het isoleren en bekleden met steenstrips hiervan. Het betreft de voor- achter- en deels zijgevel. Hier zijn stijgers voor nodig.

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn buitengevels kan isoleren en bekleden. Wij wonen in een 2onder1 kap bungalow uit 1972. Wij willen graag de buitenmuur isoleren (met platen) en afwerken met pleister (of andere suggesties). Het gaat om +/- 77 m2. Het doel is isoleren en afwerken om zo binnen minder verlies van warmte te hebben en zomers de zon te weren. Dit is een gemetselde buitengevel.

Het isoleren en stucen van buitengevels

Het gaat om de zij- en achterkant van het huis dat nu al gestuct is maar moet worden hersteld. Omdat we geen spouwmuur hebben (huis van rond 1900) lijken isolatieplaten en stucwerk een goede oplossing. Zijkant van het huis is recht zonder ramen en gaat om ca. 30m2. De achterkant van het huis heeft openslaande deuren en op eerste verdieping 1 raam. Of het ook nuttig is om de uitbouw mee te nemen zou even bekeken moeten worden.

Het isoleren en bekleden van twee gevels

Ik zoek een gevelspecialist die twee buitengevels kan isoleren met EPS platen en dit vervolgens netjes kan afwerken met stucwerk of crepi. Omdat de steensoort van het huis niet ideaal is voor spouwmuur isolatie kiezen wij voor isolatie aan de buitenzijde van het huis. Spouwmuurisolatie zou de vochthuishouding kunnen verstoren, met als mogelijk gevolg vochtproblemen en barsten in de stenen. Ik heb gedetailleerde tekeningen van het project. Deze documenten waren nodig om een vergunning te krijgen. Het betreft 45 m2.

Isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips

Het gaat om een kopgevel 10 meter breedte en hoogte 8a9 meter, voorgevel 12meter breedte ca 4 m hoogte , zijgevel 10 meter breed en 4 meter hoog. beneden zitten in totaal 6 ramen van 2*1,5 en een voordeur van 2,5*1,3 meter en een garagedeur van 2,5 *2 meter in Op dit moment is het gewoon een stenen, het idee is om dit te isoleren en vervolgens gevelbekleding in de vorm van steenstrips te realiseren.

Het isoleren en bekleden van de buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die mijn gehele buitengevel kan isoleren en bekleden met hoogstwaarschijnlijk steenstrips. Het gaat om een enkelsteens gemetselde buitengevel van ongeveer 75 m2. Daarnaast zouden ook een viertal kozijnen vervangen mogen worden door kozijnen met HR3+ glas. De maximale hoogte van de gevels is ongeveer 4 meter. De woning heeft een rieten dak.

Buitengevels van oude boerderijwoning isoleren

Ik wil de buitenkant laten isoleren van mijn oude boerderij woning, en afwerken met hout. De oppervlakte bedraagt al gauw 100 m2. Ik beschik niet over spouwmuren.

Buitengevels isoleren of voorzien van gevelbekleding

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn uitbouw kan voorzien van isolatie/stucwerk (13m2). Daarnaast moeten de overige gevels van de woning voorzien worden van spouwmuurisolatie, gevelbekleding of overig isolatiemateriaal (25 m2). Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Het isoleren van de buitengevels en afwerken met steenstrippen

Bestaande stenen buitengevels moeten bekleed worden met isolatie en afwerken met steenstrippen Waalformaat 210x100x50 Het totaal oppervlakte zal ongeveer 150m2 zijn, alleen de begane grond.

Partners

Partners van Casius