Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevel stuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevel stuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevel stuken

Buitengevel stuken

De buitengevel van mijn vrijstaande woning is goed te bereiken. Deze wil ik graag laten voorzien van stucwerk. De woning is meer dan 50 jaar oud.

Buitengevel stucen

Buitenzijde van het huis laten stuken, bij elkaar ongeveer 100 m2. Jaren '30 woning, met een aanbouw uit 2009. De aanbouw is voorzien van stucstenen. Zit te denken aan voorstrijk en 2 lagen stuc.

Buitengevel voegen of stuken

Het voegen of stucen van de gevel onze woning (1920)

Stucwerk van buitengevel verwijderen en deze voegen, impregneren en stuken

Ik heb een half vrijstaande dijkwoning die aan de buitenzijde is gestuukt. Ik wil het stucwerk geheel van de gemetselde buitenmuren laten verwijderen. Daarna wil ik de muur eventueel opnieuw voegen en impregneren. Als laatste laag moet er dan weer nieuw stucwerk op. Het gaat om ongeveer 60 m² op de begane grond. Ik heb al een stukje verwijderd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitengevel isoleren en stucen

Het betreft de buitengevel die wij graag laten isoleren en stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenzijde van een bungalow isoleren en stuken

Wij hebben een bungalow gekocht uit bouwjaar 1966, waarvan de overdracht in juli of augustus zal plaatsvinden. Het dak moet eerst worden vernieuwd en daarna moeten nieuwe kozijnen worden geplaatst. Als dat klaar is, wil ik graag de buitengevel laten isoleren en gebroken wit laten stuken. Het gaat om ongeveer 110 m². De isolatiewaarde zal minstens 3.50 m2K/W moeten zijn. Ik wil het werk voor de winter laten afronden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Buitengevel isoleren en stuken

Op een betonnen grijze silo zit nu een afwerklaag van kristalcement. Wij willen die buitengevel laten isoleren en daarna laten afwerken met een stuclaag in de kleur en stijl van de huidige gevel. Het gaat om ongeveer 100 m², op een werkhoogte van ongeveer 42 meter. Op 4,5 meter hoogte zit een balkon met een diepte van ongeveer 70 cm. Hierop kan een steiger worden opgebouwd. We maken graag per mail of telefoon een afspraak om de situatie hier te laten bekijken. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Buitengevel isoleren en stuken

Ik wil de buitengevel van mijn vrijstaande woning laten isoleren en stuken. Het gaat hierbij om ongeveer 180 m2.

Buitengevel laten stuken en eventueel impregneren

Graag willen wij en de buren de voorgevel van onze 2 onder 1 kap woning laten stuken. Het zal gaan om ongeveer 20 m2. Wellicht dient de muur ook geïmpregneerd te worden.

Buitengevel isoleren en stucen

Isoleren van buitengevel en vervolgens stuken in wit van de buitengevel. Buitenwerk Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen