Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevel stucen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevel stucen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevel stucen

Buitengevel renoveren

Ik wil de buitengevel van ons huis laten stucen of met steenstrips laten beplaten. Het betreft een vrijstaande dijkwoning. Gaat om twee zijkanten van het huis en de voorgevel, dit betreft ongeveer 75 m2. De woning is goed bereikbaar.

Buitengevel stucen

Buitenzijde van het huis laten stuken, bij elkaar ongeveer 100 m2. Jaren '30 woning, met een aanbouw uit 2009. De aanbouw is voorzien van stucstenen. Zit te denken aan voorstrijk en 2 lagen stuc.

Buitengevel stucen

Hallo, we willen graag onze buitengevel onder handen nemen (ongeveer 156 m2). We zoeken een soort gevelbekleding wat enige werking kan hebben, want op het moment heeft ons huis enkele scheuren in het stucwerk. Wat kunnen jullie ons aanbevelen?

Buitengevel isoleren en stucen

Buitengevel isoleren en daarna stucen of voorzien van steenstrips, afhankelijk van de prijs. Indien mogelijk ontvang ik graag een gespecificeerde offerte en van beide opties een prijs.

Buitengevel voegen of stuken

Het voegen of stucen van de gevel onze woning (1920)

Buitengevel isoleren en stucen

Het betreft de buitengevel die wij graag laten isoleren en stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel isoleren en stucen

Ik wil graag 2 gevels laten isoleren en stucen aan de buitenzijde van mijn woning. Omdat ik graag gebruik wil maken van de landelijke subsidie moet het isolatiepakket wel minstens een RD waarde hebben van 3.5. Graag hoor ik welke mogelijkheden u kunt bieden. Ik kan u per e-mail een tekening sturen van de beide gevels waar het om gaat zodat u ook de ramen en deur + maten goed kunt inzien. De uitvoerdatum is nader te bepalen, afhankelijk van het moment waarop we de subsidietoekenning krijgen. Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Scheuren in de buitenmuur repareren en stucen

Wij willen enkele scheuren in onze buitengevel laten repareren en deze muur van (levendig) glad stucwerk laten voorzien. De gevel is ongeveer 8 meter breed en 4 meter hoog. Er zijn foto's beschikbaar.

Buitengevel isoleren en stucen

Isoleren van buitengevel en vervolgens stuken in wit van de buitengevel. Buitenwerk Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitengevel stucen

We hebben een (kleine) buiten stucklus. Het gaat om het stucen van de borstwering van ons balkon met een cementgebonden product. De oppervlakte is ongeveer 3 meter bij 1,5 meter. Graag hoor ik van jullie of en op welke termijn jullie deze klus kunnen uitvoeren en wat de geschatte kosten zijn. Buitenwerk Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: pleisterwerk, al dan niet met een patroon erin, graag verschillenden mogelijkheden geven.