Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevel metselen of bezetten met pleister? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevel metselen of bezetten met pleister. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevel metselen of bezetten met pleister

Nieuwbouw buitengevel metselen

Ik wil de buitengevel van een nieuwbouw woning laten metselen en voegen. Het gaat om een rechthoekig gebouw van 500 m2.

Buitengevel metselen of bezetten met pleister

Ik wil graag een nieuwe steen voor de buitengevel of laten bezetten met pleisterwerk. Tevens de schoorstenen opnieuw metselen en de houten boeiborden aan de zijgevel vervangen door kunststof.

Buitengevel optrekken

Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het opnieuw metselen van de buitenmuur rondom de bungalow. Het gaat om 15.000 stenen, ponter werk.

Buitenmuur metselen

Op dit moment is het vrijstaande pand van buiten gestuukt. Graag willen wij tegen de buitengevel een nieuwe gevel laten metselen waarbij er rekening gehouden dient te worden met de raamkozijnen en de deuren. Het gaat om ongeveer 1800 m2. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor.

Buitengevel metselen

We zijn op zoek naar een metselaar per direct die 2 of 3 dagen de tijd heeft om een uitbouw te metstelen in Amstelveen. Graag bellen voor meer informatie.

Nieuwe buitengevel metselen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het metselen van een nieuwe buitengevel. Hiervoor dienen er totaal 13000 stenen gebruikt te worden.

Buitengevel metselen

Metselen van buitengevel met lange betonstenen in wildverband en zonder stootvoeg. Lintvoeg is 10mm. Steen afmeting: 595x95x40 mm Te metselen oppervlakte = ca. 290m2+ 50m2. Maximale hoogte is ca. 9,5m. Het gaat mij momenteel alleen om de arbeidskosten en tijd die benodigd is. Bijkomende werkzaamheden> plaatsen PIR isolatie en strak afvoegen (ca. 3mm diep) van de gemetselde betonstenen.

Buitenmuur metselen

Tussen de woonkamer en de slaapkamer zit een deel kunststof op de buitengevel. Dit zouden wij graag laten vervangen door metselwerk. De lengte is ongeveer 6 meter en de hoogte 1 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Metselen en voegen van een buitengevel

Wij zijn als bouwbedrijf op zoek naar een metselaar voor het metselen en voegen van een buitengevel bij een tussenwoning. Het gaat om ongeveer 1300 stenen in een nog nader te bepalen soort. We willen met de werkzaamheden starten op 9 augustus.

HSB buitengevel opmetselen

Het metselen en voegen van de buitengevels ca. 265 m2 ca. 20000 stenen tegen HSB. Isolatie/waterkering /stellwerk/steiger/lift wordt door opdrachtgever verzorgd.