Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevel keimen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevel keimen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevel keimen

Buitengevel keimen

Ik ben op zoek naar iemand die de gevel van een nieuwbouwwoning kan keimen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Metselwerk bij een nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een aannemersbedrijf dat voor ons de muren wilt metselen van ons nieuw te bouwen huis. De woning heeft een totale geveloppervlakte van 300 m2, dit is exclusief de ramen en deuren, dus het betreft een spouwmuur van 300 m2. De buitengevel dient gemetseld te worden met standaard gevelsteen, kleur wit met iets van een nerf, deze laten we ook nog wit keimen. Binnengevel mag met 14 cm brede bouwblokken. Graag zou ik van u een all in tarief ontvangen , indien mogelijk met de materiaal-tarieven apart gespecificeerd, voegen buitengevel graag optioneel aanbieden. Mocht u ook de fundering en betonvloer kunnen verzorgen, dan mag u ook hiervoor een offerte uitbrengen, ik zal u dan de specs mailen. Bouwperiode voorjaar/zomer 2017

Buitengevel keimen

Ik wil mijn buitengevel laten keimen, wellicht moet hij eerst gereinigd worden. Keim kleur is lichtgrijs/wit. Er zitten nieuwe kozijnen in, dus die moeten worden beschermd. De vergunning is al aanwezig.

Keim op de gevels aanbrengen

De buitengevel keimen. Het gaat om 100 m2 verdeeld over meerdere muren. De gevels zijn nu geschilderd maar de verf is heel oud. Kan daarop gekeimd worden? En wat zijn de kosten?

Buitenmuur keimen

Wij zouden graag de buitengevel van onze nieuwbouw woning willen laten keimen met keim-verf (in de kleur wit). De gevelstenen zijn geschikt om geschilderd te worden en zijn nog niet behandeld. Het betreft een oppervlakte van 200 m2 van een vrijstaande woning.