Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitengevel isolatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitengevel isolatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze gevelspecialisten / metselaars u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitengevel isolatie

Buitengevel isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om 28m2. Buitengevel. Ruw metselwerk.

Gevel renoveren en isoleren

Ik zoek een partij die mijn buitengevel kan renoveren, hierbij wil ik ook dat er isolatie wordt aangebracht. De gehele gevel betreft 210 m2 en is goed bereikbaar. De huidige ondergrond bestaat uit bakstenen. Het betreft een vrijstaande woning.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil buitenisolatie plaatsen aan mijn hoekhuis zijgevel met 1 raam. Daarvoor moet de oude buitengevel verwijderd worden en isolatie met steenstrips geplaatst worden. Mogelijk voor- en achtergevel ook, maar dan allen isolatie met steenstrips. Het punt is 9 meter en het huis is 7 meter breed ongeveer.

Rabatdelen vernieuwen en isolatie aanbrengen

Buitengevel isoleren met bijvoorbeeld SlimFort gevelisolatie. Daarna bekleden met Red Cedar rabatdelen. Betreft een oppervlakte van 8,3 meter x 1 meter en een oppervlakte van 8,3 meter x 0,5 meter.

Buitengevel isolatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vrijstaande woning. Buitengevel isolatie o.a. vanwege beschadigingen van de buitenmuur. Na plaatsen van een nieuwe kap/bovenverdieping kleurverschillen in de steen door de nieuw gebruikte stenen. Verder natuurlijk energiebesparing. Huis heeft wel gedeeltelijk spouwmuren. Oppervlakte zal rond de 100 vierkante meter zijn.

Buitengevel verduurzamen met crepi

Een vrijstaand vrijstaand koetshuis. De buitengevel is bewerkt met een casette structuur. Een brede bakgoot rondom. Het gaat het isoleren en verduurzamen van alle vier de muren van het huis. De oppervlakte ligt tussen de 100 en 200 m2. Ik denk zelf aan een isolatie techniek als crepi.

Isoleren buitengevel

Twee-onder-onder-kap. Bouwjaar 1927. Voorgevel met erker en afdak boven voordeur dient geïsoleerd te worden. Drie gevels dienen geïsoleerd te worden. Het oppervlak is circa 100 m2. Huidige gevel is een halfsteens klamp en getacked destijds met Sigma renovatiecoating. Het idee is om isolatieplaten te lijmen op de huidige gevel. Graag ook goed isolatie advies met betrekking een alternatief verwarmingsysteem in de toekomst.

Buitengevel isoleren

Ik wil graag op korte termijn mijn gevels van buitenaf laten isoleren (ongeveer 8 x 7 meter). Gezien ik hierin een leek ben, zou ik vooraf graag een informatief onderhouden met het bedrijf welke deze isolatie komen aanbrengen. Tevens zou ik in dat gesprek meer te weten willen komen over de geldende subsidies voor deze werkzaamheden. In de hoop u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Gevelreiniging: gevels laten reinigen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Meer dan 100 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft buitengevel, met polystyreen isolatie en gevelstuc. Kleur wit en is op sommigen plekken vies, voornamelijk alg-aanslag.

Crepi met isolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen de 50 en 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de buitengevel isoleren van 80 m3.